Wednesday, July 15, 2009

Glory... Glory... Man United!!!


Huh I cant wait for the Man United Asia Tour 2009 this coming Saturday...!! Excited sangat-sangat... Walaupun at fisrt takda tiket, but thanks a lot to MRS BONG coz jualkan tiket kat aku....(last minit punya kopek!) Thanks sis!! I will going with my friend, Shahrul Rizal aka Katak!! Dia adalah ‘player’ simpanan yang terpaksa di keluarkan dari bangku simpan di waktu kecederaan (maksudnya dia la satu-satunya orang yang dapat teman aku emandangakn takda seorang pun member-menber yang berminat untuk tengok!). Mr. Katak ni bukan la peminat Man United...Dia tu kipas susah mati Chelsea!! Tapi sapa pedulik!! Bila dia tengok game tu nanti, Man United punye players akan tunjuk (kat dia especially!) what Man United can do! Dia akan menyesal sebab support Chelsea selama ni kekeke...

Since Man United baru saja dapat beberapa players baru, Owen, Valencia n Obertan, i thinks it will be great if we can see their first performance in that games. Tapi itu pun mereka bersama-sama menyertai team Man United dalam tour ni.
So meet u all there ya!

cheers~
Twitter Bird Gadget