Wednesday, June 23, 2010

Kenapa lelaki suka.....



Disebabkan entry aku pagi td [Baca sini], aku terfikir sesuatu.


Sepanjang hari aku berfikir....


Berfikir....


Berfikir...


Dan terus berfikir.....






Akhirnya....


Aku nak tanya korang la.....










Kenapa lelaki suka pakai boxer?
Lelaki tak suka pakai spender ke?



Apa yang bestnye pakai boxer tu?
Ape istimewa dan kelebihan boxer tu?

Pompuan ade pakai boxer tak?


Sape leh tolong jawab?

Aku nak tau kenapa? Pertanyaan ni mengganggu aku dari pagi td.....


p/s:

Bodo betol soalan nih!


21 comments

June 23, 2010 at 5:21 PM

bila pakai boxer kitorang bebas bergerak..
kalau spender rasa terpenjara

June 23, 2010 at 5:37 PM

depends on personal preferences =)

June 23, 2010 at 5:47 PM

huhkk..mereka ingin bebas pecayalah..

hahah! bebas ade 2 makne..

cari sendiri..

or lebih senang tanye abang kamu sendiri :)

pompuan nye boxer comel2 kot, cam amoi cina suka pakai..

June 23, 2010 at 5:48 PM

boxer sedap

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

June 23, 2010 at 5:53 PM

selesa dan bebas kott menurut sumber y leh dipercayai..

June 23, 2010 at 5:55 PM

angin boleh masuk. haha.

suka pakai boxer jugak, tapi masa kt kolej jela, kat umah takleh, ada adik lelaki. haha :)

June 23, 2010 at 6:07 PM

cik panadol..tahniah..anda baruje menang contest Mari berbalas pantun ...nanti jangan lupa tinggalkan alamat di entry ini ya...

http://www.eyriqazz.com/2010/06/pemenang-contest-mari-berbalas-pantun.html

senang saya nak poskan nanti..tahniah n thanks join contest..

June 23, 2010 at 7:28 PM

kalu sluar tibe2 terlondeh kat tmpat rmai org xla malu sangat sbb pkai boxer..kalu pkai spender kompom terjun sungai..

June 23, 2010 at 8:33 PM

lelaki je leh jwb soklan ni..haha

June 23, 2010 at 8:56 PM

sebab boxer lagi best daripada spender..boxer tu tak memerangkap haba..err..:P

dah2 jgn tanya lagi kenapa...
(-__-")

June 23, 2010 at 9:15 PM

boy: bebas bergerak cmne? terpenjara camne?urmmmm...

kenwooi: how bout u?

sha-na.szied: wah, kamu pon tau pasal bebas2 ni...?hehe

fndrocka: ape yg sedap?

hana nabihah: sumber yang boleh di percayai? ada bukti ke?

June 23, 2010 at 9:19 PM

hazirah: angin boleh masuk?hahaha...kamu pakai boxer cm lelaki punye ke?

eyriqazz: wah! biar betol....macam tak caye je...mekasih...

adha: style mcm ni bukan kes tibe2 terlondeh..ni mmg saje di londehkan!

azzah: tp ade gak soklan utk pompuan...kamu pakai boxer tak?

azam shah: tak memerangkap haba? haba dari mane? bape banyak haba yang lelaki boleh hasilkan?

June 26, 2010 at 4:48 PM

tak semua lelaki ske pakai boxes..
tp satu yang pasti.. tak kan pompuan nak pakai boxes tme period yang "tooot" nnt nak lekat ngan sellotape ke? huhuhu (funny question lala)

July 2, 2011 at 7:53 AM

hahaha..
pkai boxer ni sgt bebas cik pndol oi..
senang sket n selese dri pkai spnder.. nk jwpn lagi mendlm ke? hahaha :p

July 21, 2011 at 2:20 PM

huahuahua kemain soalan dia ni Hot dush ke dada...

bytheway lelaki suka boxer sbb x rimas [ lelaki lebih agresif ketika ada kat luar umah tmpt keje ]

then kat dalam umah Bujang [ lelaki ngan lelaki ] RATA2 lelaki kembalin ke zaman purba , memetik gitar di ruang tamu sambil isap okok hanya menyarung boxer sahaja [ dah khwn pon sama kalo xde org kat umah ] .

= lelaki selesa x sempit2 bataskan pergerak / x suka di kongkong

muahaha

January 19, 2012 at 7:22 PM

ko buat2 tak tahu ke btol tak tahu..

salah satu,

spender ketat.kain gensel dengan kulit.bila dah gensel, ada haba, panas. dan bila ada haba boleh kurangkan kesuburan testosteron untuk menghasilkan sperma berkualiti.

biasanya budak lelaki suka spender.lama-lama akan beralih ke boxer.

masalah boxer cuma satu, jika STIM.

February 11, 2012 at 7:55 PM

...

February 11, 2012 at 7:57 PM

ala, pakai boxer ni berangin.. adik x berpeluh tapi 1 je maslahnya bila stim org leh nmpk...kalau pakai spender ketat, nanti bila stim susah nk parking..

April 2, 2012 at 2:51 AM

Hehe.. Pakai spender tu ketat.x selesa.. Pakai boxer selesa dan berangin.. Tersembul je anu.hehe.. Anyway,sy jemput tuan punya blog n pgunjung kt sini,j0m layan VIDEO2 sy bermain gitar/karaoke at YouTube channel sy..tp suara x la sedap sgt pun.Klu ada yg cuma pakai boxer je or tak pakai baju tu maaf la ek.. Klik link YouTube sy ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

November 11, 2015 at 7:28 AM

ex-awek aku dulu pakai boxer.. (time kat rumah je la, kalau g kerja, dai pakai panties... hu hu hu ...

November 11, 2015 at 8:05 AM

control stim wei... saudara shahrul... tak yah nak stim sangat hi hi hi ...

Post a Comment
Twitter Bird Gadget