Wednesday, July 7, 2010

Beautiful People in World Cup




Sempena Piala Dunia 2010 yang sedang berlangsung sekarang ni,
Beautiful People World Cup 2010 telah menganjurkan undian bagi mencari siapa di antara pemain bola sepak dari seluruh dunia yang boleh di kategorikan sebagai Beautiful dan Ugly people. Undian telah disertai oleh lebih 200,000 ahli BeautifulPeople.Com dari seluruh dunia.


Player-player yang telah di undi semestinya berbangga sebab mereka bukan sahaja handal dan hebat bermain, malah di nobatkan sebagai yang terkacak di kalangan yang terkacak. Aku SUKE kategori ni ok.Meh tengok sape pemenangnya!


Most Beautiful World Cup Player of 2010

1. Fabio Cannavaro, Italy


Dia mmg pamain paling kacak dalam list aku gak. Walaupon aku tak penah Inform korang sebab aku asyik sebut David Beckham je hehe. Rambut panjang, pendek malah botak sekali pun, he's so sweet!

2. Fernando Torres, Spain

3. David Villa, Spain


4. Landon Donovan, USA


5. Thierry Henry, France


6. Edinson Cavani, Uruguay

7. Kaka, Brazil

8. Cristiano Ronaldo, Portugal

9. Didier Drogba, Ivory Coast

10. Keisuke Honda, Japan


Sedapkan menjamu mata dengan makhluk-makhluk yang kacak-kacak tu. Sekarang kita tengok pula siapa yang tersenarai dalam kategori yang kontra dengan yang di atas ye.


The ugliest World Cup players of 2010

1. Wayne Rooney, England


Shock!! Manada hodoh Rooney ni. Memandai je diorg ni tau. Buruk-buruk dia pon, main bagus woo... Aku memang suke tengok dia main. Hebat! Urm diorg vote sebab dia kekurangan rambut ke?

2. Franck Ribery, France

3. Carlos Tevez, Argentina


4. Vladimir Stojkovic, Serbia


5. Benjamin Huggel, Switzerland


6. Zdenko Strba, Slovakia

7. Rafik Saifi, Algeria

8. Scott Chipperfield, Australia

9. John Terry, England

10. Ryan Nelson, New Zealand

* Senarai penuh g kat BeautifulPeople.com
**Gambar takat top 5 je ye. Nak tengok kekacakkan yang lain tu google sendiri.


Haha...dah tengok sapa yang kacak dan sapa yang kurang kacak kan (bahasa sopan sikit). Tak puas lagi? Ok ok kita usha kategori lain pulak ye.

Most Beautiful Team

1. Spain

2. Italy

3. Brazil


The Ugliest Team

1. Korea DPR (Korea Utara)

2. Algeria


3. Korea Republic (Korea Selatan)
Harap korang enjoy ngan info ni. Bagi hilang sikit ketegangan bagi korang yang menantikan siapa yang akan memenangi perlawanan antara Spain vs Netherlands pagi nanti. Aku sendiri tak tau nak predict sapa yang akan menang pagi ni memandangkan dua-dua team hebat.


p/s:
Meleleh air liur tengok player yang kacak-kacak tu hahaha...

8 comments

July 8, 2010 at 1:04 AM

haha.. nice one.. but why beautiful.. should be handsome right =)

July 8, 2010 at 2:21 AM

fabio n david villa mmg ensem..tgk bola sik pandang dia jer..encem..

July 8, 2010 at 12:27 PM

suke christiano ronaldo wlupn dah kalah huhuhu

July 8, 2010 at 8:49 PM

yang handsome mestilah sotong paul tu..ahaks

July 8, 2010 at 11:05 PM

waaa :) ade jugak contest mcm nie hehe

July 9, 2010 at 10:00 AM

puyol tak masuk list yg paling cumelll ke??...hehe

July 9, 2010 at 12:55 PM

hahaha..
ini mmg khas utk perempuan..hehe

July 9, 2010 at 5:30 PM

ghana patot ganti korea utara dalam ugly team
hhehee
tapi ta baek website the people tu buad perbandingan mcm nie kan
ksian diorang

Post a Comment
Twitter Bird Gadget