Monday, July 12, 2010

Dirogol tapi sedap juga??

Selepas beberapa hari tak on9 akibat daripada ketidaksihatan, aku gagahkan diri juga membuka lappy dan cuba beron9 walau untuk sebentar. Page pertama yang aku bukak tentu la En Nufffy punya page. Yela hari ni kan hari Isnin, hari penilaian bagi kesetiaan aku kepada En Nuffy selepas aku terkantoi curang minggu lepas! Check punya check aku kecewa... Urm mungkin En Nuffy masih belum percayakan aku 100% gara-gara sikap aku yang menduakannya hingga nyaris-nyaris hubungan kami berantakkan. Selepas aku pujuk, aku belai, akhirnya En Nuffy sudi memberikan aku peluang kedua. Terima kasih sayang!

Belek punya belak tadi, aku jelajah analysis keyword untuk Aku Budak Sengal untuk minggu lepas. Aku suka tengok keyword-keyword yang naik sebab kadang-kadang keyword yang pelik-pelik akan wujud. Time tu la aku akan gelak guling2.


Haa....ni la keyword aku yang paling pelik minggu lepas...DIROGOL TAPI SEDAP JUGA!!! Dari gaya bahasa, aku rasa ni mesti cewek/cowok Indon yang search keyword ni. Sebab lately ni, ada gak beberapa visitor dari Indonesia yang menerjah blog aku ni. Kalau nak singgah pon singgah je la. Tapi kalau korang nak cari pasal rogol-rogol semua tu, cari la kat tempat lain.

Gile hape punye makhluk. Ko ingat blog aku ni tempat orang kena rogol ke??


14 comments

July 12, 2010 at 10:02 PM

haha kelakar gile..spesis desperedo ni..haha :p

July 12, 2010 at 10:22 PM

ROFL!

July 12, 2010 at 10:25 PM

bongok! hahahaha.. adoi! x de bende lain nak carik ek? budak2 T________T

Lelaki Memang Suka Game Kejar-Mengejar, Tapi Aku Lagi Suka Balik UTM Lewat.

July 12, 2010 at 10:32 PM

Crazy...LOL

July 12, 2010 at 11:29 PM

hahahhaa.. siapa lah yg cari tu..

p/s: postpaid pon boleh rasanya :)

July 12, 2010 at 11:40 PM

lol.. weird search =P

July 13, 2010 at 1:37 AM

hahaha.. Pelik-pelik juga..

July 13, 2010 at 1:44 AM

haha cari benda2 mengarut!

July 13, 2010 at 4:08 PM

ice: indon desperate!hahaha

khairunnisa': =)

iera: sbb takde benda lain nk carik la diorg carik benda ni hehe...

jfook: yup, you dont search something like this haa....

July 13, 2010 at 4:10 PM

enyheartsdiamond: tak tau la....kalo leh tau, mmg sy pampang muke org tu dlam ni...

ken: yup, really weird!

hafiz: super pelik kan...

dak iena: yg mengarut tu la yg diorg lg suke carik....

July 13, 2010 at 9:41 PM

haha..lawak2..kadang-kadang tngok keyword yg sampai kat blog kita..nak ketawa pn ade..

September 20, 2011 at 10:45 AM

haha..mcm dah xde bahan lain je dia nk search hehe

November 29, 2011 at 9:07 PM

udah itu kejenye... mencari yg tak sepatutnya... he3

January 4, 2012 at 10:15 PM

mmg sengal... :)

Post a Comment
Twitter Bird Gadget