Wednesday, July 21, 2010

Wafi duda Anne Ngasri dah jadi opismate aku?


Sape yang tak kenal ngan Wafi? Abdul Wafi? Ex-hubby Anne Ngasri?

Kalau tak kenal memang korang ketinggalan zaman.!! Gi tanya
En Google atau Bang Nara kalau korang tak kenal sapa mamat tu.

Tadi aku melepaskan penat bekerja di facebook. Lama dah aku tak bukak. Tengah usha update member-member, aku pun pengusharan aku terhenti kat facebook opismate aku.


Muntah hijau aku gelak tengok update dari dia.


BEZA AKU NGN WAFI!!


Klik untuk tumbesaran power.


Hahaha aku dah agak dah. Memang sebelum ni dah ramai orang yang tegur rupa dia sama ngan Wafi ni. Glemer ko bang.


Cuba korang tengok, sama ke rupe diorg ni?



Ni opismate aku....


Ni pulak Wafi (ex-hubby Anne)....


Hah same ke?


Urm bg aku kadang-kadang tu ade gak iras2. Dua-dua kurus kering. Muka pun ada la sikit2 iras2. Tang misai sama, tang senyum sama. Haha lawak betul la mamat ni. Opss tp korang jangan gelak lebih-lebih. Mamat ni bakal jadi polis tau! Dia saman korang nanti tak pasal-pasal je.


p/s:

Opismate tak tau aku amik gambar dia ni haha. Takpa ye... Aku cuma nak membantu ko bertambah glemer dan merungkai persoalan keseirasan ko ngan Wafi tu. Harap-harap lepas ni takda la orang cakap ko macam Wafi lagi. Ko tak suke kan orang cakap camtu.





17 comments

July 21, 2010 at 5:04 PM

haha..skit2 je iras tu.. cian kt die, org ingt wafi..heheeh..

meh layan *~Citra Hati Aliesha Kirana~* pulak...

xpun baca karya *~Dari Tinta Aliesha Kirana~*

July 21, 2010 at 5:14 PM

Sama-sama
cuma besanya pada janggut seciput :p-

Asas Kepada Kusyuk

July 21, 2010 at 7:29 PM

ade iras2x gak ah!

July 21, 2010 at 9:52 PM

haha...sama gak la..dua dua kurus kan.he

July 21, 2010 at 10:16 PM

ok. kembar terpisah? ko patut siasat latar belakang die :P

July 21, 2010 at 10:24 PM

waahhh
lbyh kuang jewh
:)
huuhu

July 21, 2010 at 10:29 PM

muka dorang nak sama ! huhu :)

July 21, 2010 at 10:30 PM

sama ler... cume bentuk muke lain sket kot..

July 21, 2010 at 10:34 PM

hahahaha lebih kurang la..

jap.. kat ofis aku pon ada jugak la yang muka lebih kurang Wafi ni hahaha

July 21, 2010 at 11:59 PM

aliesha: haha tu la psl...aku pon penh gak comparekn die ngn wafi b4 ni...

hariz: kalo opismate aku ni ada janggut, mmg sama la kn...

syafiqah: hehe kn....

dean: yup, dua2 kurus kering....aku rasa cara jalan diorg pon sama kot hahaha....

July 22, 2010 at 12:02 AM

iera: yela....tak terpikir pulak aku cmtu sblm ni...

akmalhilmi: hahaha tau xpe...

edaolala: awk pon nmpk cmtu ke?

edda: yup bentuk mula lain sikit kot...aku tak penah tgk wafi ni secara live....

che armster: yeke...kasi tunjuk la rupa mamat tu....diorg ni kembar 3 kot hahaha

July 22, 2010 at 8:48 AM

wah.. ada iras2... ni kalo noni af tau, mau dia suh kem salam... :p

July 22, 2010 at 9:14 AM

sama tapii tak serupa

July 22, 2010 at 9:26 AM

dulu orang penah ingat kodok ni Orlando Bloom... tapi dorang sedar sebab bahasa melayu kodok terlalu fasih..kalau ada slang english mampos nak menafikannya.

July 22, 2010 at 6:20 PM

ada iras sikit ajer..cuma tak ada janggut sejemput kat bawah bibir-

July 22, 2010 at 7:11 PM

ade la cket iras2..
ko tengok aku ade rupe cam sape..?
haha..

July 24, 2010 at 1:38 AM

tak kenal sapa wafi nie..bini dia pun tak kenal sangat (adik beradik ngan bell ngasri kan?)

tapi yang pasti..muka brader atas tue sama..wa rasa dia kembar kot..kekeke

Post a Comment
Twitter Bird Gadget