Monday, September 27, 2010

Happy 82nd Birthday Mrs Curly

Dari satu parti ke parti yang lain aku join. Kalau tak berparti, baik tak payah duduk KL. Baik duduk kat kampung je hahaha. Parti parti parti. Makan yo la kojo eh. Camne tak gebu gebas! Kali ni parti birthday party Mrs Curly pulak. Parti-parti private macam ni memang tetamu VVIP je yang akan dijemput. Macam aku ni, FOR SURE VVIP punye la kekeke.

Mula-mula Mr Curly pakat nak buat surprise. Siap mintak idea kat aku. Ber'sms-sms'an aku dengon dio. Taknak bini eh tau. Cet macam skandal pulak. Poning palo dio pikir nak plan macam mano. Patot la aku tengok rambut dia macam makin bergulung-gulung hari tu. Tapi last-last dek mulut tempayan dia, rahsia terbongkar. Tak leh cayo mamat ni!


Parti diadakan di VVIP room RedBox Sogo. Pada 25 September 2010 lepas, dengan menaiki 'limosin' Budak Johor, kami selamat sampai. Bilik VVIP telah dibooking untuk 4jam! Bernanah telinga dengar diorg melalak.



Acara menyanyikan lagu
Negaraku Happy Birthday sangat meriah walaupun yang hadir cuma 5 orang termasuk birthday girl. Memang haru bagai nak pecah bilik tu dibuatnya.

Mr Curly sedang menyibuk nk tiup lilin hari jadi bini dia. Hombush!!!


Tak cukup nk rebut tiup lilin, dia jugak cuba untuk merampas hadiah hari jadi untuk Mrs Curly. Memang muka tak malu betol!



Semua yang ting-tong malam tu. Nampak bintang-bintang banyak sangat. Ops budak kecik tu tidak dilatih untuk mencontohi aksi di bawah ye.



Malam tu macam-macam lagu diorg ni nyanyi. Dari lagu boy band/girls band zaman 90an dulu, ke lagu raya, ke lagu rock, ke lagu oldies, nasyid dan tidak ketinggalan lagu hindustan! Semua eden sosah!

Ni aku terpaksa menyorok belakang budak tu untuk tutup perut yang muncit dek overload kek birthday haha. Parti di tamatkan setelah masing-masing punya perut umpama nak pecah makan buffet dan kek birthday. Nak tido malam tu pon susah nk lelap sebab terlalu kenyang.....

Happy Birthday Mrs Curly!!!

20 comments

September 27, 2010 at 2:19 PM

hahaha.mr curly dah tua! kem slm die ek. :P

September 27, 2010 at 2:43 PM

osah amek korang ni...awet muda ke mrs curly??kate 82?kekekek=P
happy besday yo ^_^

September 27, 2010 at 5:44 PM

fairuz: tu birthday mrs curly la, bukan mr curly...

cik bucken: hahaha....ko tak tau ko dio ado cucuk2 tau...tu yg nmpk mudo...tp sobonar eh umo dio mmg 82...

September 27, 2010 at 7:05 PM

ha ni dio laki eh jwb.. siang mmg nmpak mudo n togang tp blo mlm mnggeleber, sumo kondurrr..hehe

September 27, 2010 at 11:46 PM

wah.. meriah nampak parti tersebut..
sumer bujang2 jer yg dijemput?
jemput la sop sekali.. huhuh

September 28, 2010 at 12:05 AM

curly: wahahaha yoko....tang tu la yang wat lu cintan amek kek dio yo...

sop: sape cakap parti tu untuk bujang2...tgk sikit gmbr tu....sumo bapak2 budak...

September 28, 2010 at 8:24 AM

hepi besday 2 mrs curly..Osah botol punyo bosaa pewot si curly tu sambil menunggang air yo??

September 28, 2010 at 1:29 PM

mak: hahaha....obvious sangat ko porut dio tu kekeke....xpo mak, bini eh laie suko camtu...

September 28, 2010 at 1:53 PM

hahaha..mmg xpatot mr.golong rebut hadiah bini dia...XD

September 29, 2010 at 5:12 PM

hepi bezday 2 her..

September 30, 2010 at 11:21 AM

erkkk, smlm den dh baco.. lupo lak nak wish 'epy sebeday' tuk sepupu cik panadol tu yek :P

October 1, 2010 at 2:48 PM

uiks rambut dia! hehe

btw lme sgt2 x singgah sini

October 2, 2010 at 5:10 PM

comel la gambar2 ni,
nampak mcm betul2 enjoy..

October 5, 2010 at 12:38 AM

huh! muka mr curly mcm mintak kena tampar!
bwahahahaha..

October 6, 2010 at 7:25 AM

mmm...gmbr yg paling bwh tu sungguh ceria-comel sekali...ceriaaa!!:)

October 6, 2010 at 10:57 AM

best oo sambut beday.. :D
tak jemput followers lain sama ker? ehhe
kuman "Pandai..." Entry

October 6, 2010 at 2:04 PM

dara manisku: dia mmg suke rebut org punye!

melati qistyna: thanks

heart: rambut mahal tu...

October 6, 2010 at 2:05 PM

sophie: bukan macam lg...tp memang enjoy!

Gem: lu tampar je muke dia tu....wa kasi kebenaran hahaha...

October 6, 2010 at 2:06 PM

tips kurus: haha biase la...kita2 mmg ceria dan comel2 belaka!

kuman: kalo jemput sume follower mau pecah redbox tu nnt...

October 6, 2010 at 8:20 PM

gelak akak baca kad jemputan tu..memang kelakarlah budak curly tu ek...

Post a Comment
Twitter Bird Gadget