Sunday, September 26, 2010

Ladies Night



Jemputan
Di jemput Cik Panadol untuk menghadiri parti liar yang akan diadakan untuk gegel di rumah Mr Curly pada malam Jumaat dari jam 10malam-2pagi.


Tujuan: Parti buih gedik-gedik manja

Tema: Seksi dan hot (bogel digalakkan!)

Acara: Makan-makan dan tarian bogel dari penari bogel (lelaki) yang diundang khas.



Huh dasyat invitation yang aku dapat hari tu. Nasib baik aku dapat pegi. Masyuk gak la. Mekasih kepada tuan rumah, Mrs Curly yang mengundang.

Seperti biasa, menu khas rumah Mrs Curly ni adalah spegettinya yang memang terbukti mabeles. Aku boleh makan lagi walaupun masa open station petangnya tu dah makan spegetti gak.


Ni la gegel-gegel yang hadir. Cik Zarra dan Kak Pah yang datang agak lewat atas alasan diorg sibuk carik bikini yang seksi-seksi sampai tak sedar dah lambat. Tapi di maafkan bila Kak Jah bawah ole-oleh dari rumah. Sedap dan pedas!

Cik Zarra sempat tunjuk bakat tarian tiang memasak dessert. Sagu? Aku pon tak tau name betulnya.

Penat dengan aksi-aksi memberahikan sesama sendiri, ada yang sampai terlelap. Letih masak dessert td kot. Sampaikan 'penari bogel' join parti pon dia tak sedar. Kami order sorang je panari bogel, tapi dia bawak kawan la pulak......Hebat!!

Tapi parti sangat menang best dan berlangsung sampai awal pagi. Puas makan dan puas mengumpat. Tapi aku terpaksa balik awal sebab keje esok paginye ye....Terima kasih kepada penganjur yang sudi menjemput.



7 comments

September 27, 2010 at 12:18 AM

hahahha...lawak gila jmputan 2..bogel digalakan???x yah sush bis duit bli dress kan2

September 27, 2010 at 11:39 AM

Hoho..astaga!! Seb bek mak x dijemput.

Miahaha..kalo x, mak le manusia palinghebat wat dancing pool! Miahaha

September 27, 2010 at 12:48 PM

cik lover: hahaha tau xpe...

mak: foyooo...mak terror dancing pool? rugi tak jemput mak...kalo tak mesti lg haru...silap2 kne rush ngn polis haha...

September 27, 2010 at 10:54 PM

gamba yg last tu..ade kah die sorg body builder??..ataupun bob the builder??..hehe

September 28, 2010 at 7:08 PM

haloooo mr curly,tu juara angkat berat heavyweight 7 tahun bturut2...bdn dia ketul2 tu...tp x leh tunjuk pasal dia tutup orat....kalu nak hilangkn muncit n mnmbahkan ketul2 d bdn lu, sila minta no tepon dia kat cik panadol...huhuhu...

wei cik panadol, lu kena byr royalti kat dia tu...tut..tut...tut..kuikuikui

September 29, 2010 at 2:16 PM

hahaha, lawak tol la pati liar nie weh... :P

October 6, 2010 at 7:27 AM

knp muke wa tiada dlm gmbr itu? btw, gmbr bwh sekali mmg menDEBARkan....!

Post a Comment
Twitter Bird Gadget