Friday, October 8, 2010

OPS LURUS


PENGUMUMAN PENTING!

Untuk operasi seturusnya, kita akan menjalankan misi yang sanagt penting. Untuk itu sila rujuk keterangan di bawah.


Misi:
'OPS LURUS'

Pengerusi:
Ustaz Curly

Pengarah Operasi/Kaunselor:
Ummi Curly

Penyiasat/Kambing Hitam!:
Budak Johor

Logistik/Kewangan:
Mama Zarra

Tukang Sibuk/Setiausaha Kehormat:
Cik Panadol

AJK Makanan:
Kak Pah

Anggota-anggota pencegah maksiat semua. Ustaz Curly cakap kita akan menjalankan lagi satu misi membenteras maksiat sesama jenis paling merbahaya tidak lama lagi. Siapkan diri anda dari segi fizikal dan mental.


Budak Johor, anda akan diberi peranan penting dalam misi ini. Bersedia! Pastikan keselamatan anda terjamin memandangkan suspek mungkin bahaya.

Ummi Curly dan Mama Zarra rancang misi dan operasi pembongkaran dengan teliti.

Cik Panadol, pastikan semua perjalanan operasi dilaksanakan secara sulit dan intim!

Kak Pah, pastikan makanan semua terlebih cukup untuk anggota-anggota operasi. Cheese cake satu!


Operasi ini adalah sulit dan persendirian. Kerjasama anda amat dihargai.

Terima kasih.


Yang menjalankan tugas;


32 comments

October 9, 2010 at 12:23 AM

wowww!! cpt nye btindak..wa lom ade kan meting lg..so wa up kan gaji lu..BAGUSSS!!!..hehe

October 9, 2010 at 1:46 AM

wahh,macam bahaye je misi ni. :)

October 9, 2010 at 2:53 AM

peh..!! wa terpaksa balik segera dari antartika bila dpt mesej lu nih. hahaha

October 9, 2010 at 3:32 AM

sowi...ada misi lagi ker???br nak apply cuti...tapi apapun tindakan yg bakal dijlnkan, sila pstikan perblanjaan tidak melebihi bajet yg telah diluluskn...psttt..naper bdk johor jadi kambing hitam lakkk????adusss...blur nyerrrr...

October 9, 2010 at 5:36 PM

mesti nak bawak misi tu pergi tengok wayang..hospital mana misi misi tu kerja... bahya tau misi ada bawak jarum terpakaki

October 9, 2010 at 5:56 PM

mr curly:

kne cepat bertindak supaya tak terlambat! lgpon wa kne la mengampu lu selalu untuk kepentingan diri wa sendiri kakakaka

October 9, 2010 at 5:57 PM

rara nasiha:
opcos la bahaya...boleh membahayakan nyawa tu....

October 9, 2010 at 5:58 PM

budak johor:

lu org pentng...kne balik cepat...tanpa lu, misi ti takkan berjaya

October 9, 2010 at 6:01 PM

zarra:

maaf cuti dibekukan ye....lepas misi berjaya, ustaz curly akan bawa kita bercuti...jd jdn risau dengan cuti anda...

budak johor mmg calon paling sesuai untuk dijadikan kambing hitam dalam misi ni....xkan nk suh abang Didi kot...

October 9, 2010 at 6:02 PM

brutalsolo:

misi ni lebih bahaya dari segala misi...doakan kami!

October 9, 2010 at 10:28 PM

apesal gua takde jawatan???

har har har

October 9, 2010 at 11:56 PM

aiseh cik panadol.. hamzah ian nk join kite tu. kena wat meeting dulu ker? hahaha

October 12, 2010 at 8:33 AM

A'a..mak setuju dgn si hamzah..
Apsal mak x de tugas untuk benteras ini pencegahan maksiat sesama jenis??

Miahahaha..

October 12, 2010 at 9:01 AM

xpaham

October 12, 2010 at 9:13 AM

hamzah

erk! lu nk jawatan jugak ke? kalo lu jd kambing hitam gak nk ke? kami memerlukan lebih ramai kambing hitam ni...hehe

October 12, 2010 at 9:14 AM

bdk johor

meeting?tu kne tnye pengerusi la...

October 12, 2010 at 9:17 AM

mak lagenda

aiyak...mak pon nk jd sukarelawan gak ke utk misi ni? mak kne apply dl...amik application form dl pastu nnt submit kt sy....nnt pengerusi yg akan decide mak layak join atau tak...

mak anta borang nnt tau...sijil penyertaan disediakan!

October 12, 2010 at 9:17 AM

yieyaw

haha tak paham ke?better jgn paham...nnt ko terkejut!

October 12, 2010 at 9:20 AM

uikss. nk jd tukang kacau air bley? ajk tambahan?

October 12, 2010 at 10:40 AM

i cadangkan tn pengerusi bw kita gi bcuti kat gnting highlands sana...hrp misi ini akan bjalan lancar tnpa mencemarkn alam sekitar...i dah lame ngidam nak naik roler koster kat gnting nun....uuuwwwaaaaaaaaaa....!!!

October 12, 2010 at 4:48 PM

uiks, bilo & di mano tuh :P

October 12, 2010 at 6:28 PM

byk gak nk join kite ni.. FBI, KGB, TALIBAN.. wa kiv kan dlu..hehe

October 12, 2010 at 7:49 PM

gua nak join gak...tp xsengal pun team lu orang...gua anta akaltunjang dh leh fight..ade bantahan? kah2

October 12, 2010 at 10:01 PM

peh!! ramai nye nk join ni cik panadol. cik zarra meow2.. cukup ker budget nye? yebbit nk join jd pembancuh air.. nk kena wat ujian kt dia dulu ker? wa takut kite mintak air kopi nnti dia bagi air kicap!! hahahaha

October 13, 2010 at 11:16 AM

yebbit

kalo ko nk jd tukang kacau air buleh...tp kne jd tukang urut gak la...misi ni memenatkan badan....

October 13, 2010 at 11:19 AM

zarra

rasenye bukan u sorg je yg nk ke genting tu...semua ahli misi pon teringin...tp tu la pengerusi kita tu old pesyen sikit... dia layan holiday kt kedai mamak BTS je....

October 13, 2010 at 11:21 AM

melati qistyna

misi ni xleh sangat sulit dan intim...informasi tu xdapat aku nk reveal informasi tu kt ko...

October 13, 2010 at 11:23 AM

mr curly

u r the bos...u pilih la ahli2 yg berkaliber untuk join misi penting ni...

October 13, 2010 at 11:25 AM

hiro

cis berani lu kata 'team balik-balik muka ni' tak cukup sengal!

bos..reject terus application dia ni hahaha...

October 14, 2010 at 1:24 AM

bole tak aku apply jadi team pihak musuh?

October 14, 2010 at 10:27 AM

che armster

kalo ko apply jd team musuh, teruk ko kne serang ngn kitong nnt...better tarik balik niat ko tu...

October 16, 2010 at 5:24 AM

All the best guys!!!

Post a Comment
Twitter Bird Gadget