Tuesday, November 23, 2010

Cik Panadol goyang bontot!


Ooo yeah....ooo yeahhhh....Ah ah ah...
(ok ni bukan bunyi aku klimaks ye!)


Arini ada berita baik untuk Cik Panadol Cumil (bak kata Krole Kacak). Disebabkan bos aku sayang sangat kat aku, takot aku tinggalkan dia keseorangan, baru tadi aku diberitahu bahawasanya, GAJI CIK PANADOL AKAN NAIK berkuatkuasa bulan ini!


Sila goyangkan punggung anda! Ooo yeah....Ooo yeah....Opss opss...gegar sangat tu noks!!


Photobucket


Walaupun kenaikan gaji aku ni tak banyak compare dengan company yang beso2, tapi Alhamdulillah di atas rezeki yang dikurniakan-Nya. Sekurang-kurangnya ni rezeki halal utk aku, hasil titik peluh aku yang sanggup keje tak tentu masa kan. Bukannye aku buat keje tak elok, keje2 haram. Cume kekadang tu aku curik-curik guna tenet opis utk berblogging. Tabiat tu aku tak leh kikis! Kira halal la ye bos... Hehe




Huh aku pun tak tahu kenapa aku leh bagi tau korang berita ni. Sebab penyebaran ni sangat berisiko terhadap mental dan emosi aku. Ini boleh membahayakan aku!


Mungkinkah perkara-perkara berikut akan terjadi kepada aku selepas berita ini?

1. Adakah makin ramai yang panggil aku Cik Panadol Cumil yang dilakukan oleh si Krole tu? Atau pon panggil aku Cik Panadol Gojes ke? Adoi!
2. Atau ramai yang memberi puji-pujian kepada aku atau cakap aku kurus! Oh jangan la begitu.
3. Mungkinkan ramai yang rajin tanya aku dah makan ke belom atau ajak aku makan?
4. Adakah korang akan menjadi seorang yang sangat mengambil berat terhadap aku?
5. Mungkinkah ada yang mengaku yang diorg tu adik/kakak/abang kandung aku yang telah terpisah sekian lama?
6. Mungkinkah ramai orang yang akan racun meracuni antara satu sama lain macam yang selalu dilakukan oleh mamat ni dan mamat ni semata-mata nak ambil hati aku?


Walaupun aku tak berapa nak suke dengan bos aku tu dan aku pun sekarang nyaris-nyaris nak quit job ni, tapi aku rase dah sampai masanya aku pow bos aku habis-habisan, aku nak perhabis duit company sebelom aku blah!!
Wahaha Cik Panadol Kijam!



BTW, please la... Korang jangan nak mengampu aku ye!


p/s:
Jangan takot hired aku... Aku bukan kaki pow company hihihihi....



32 comments

November 23, 2010 at 12:53 PM

syukur alhmdllah..dah naik gaji yer..

November 23, 2010 at 12:53 PM

xnk ampu pe2...lallalall

November 23, 2010 at 1:02 PM

yeahhh!!!nek gaji blanja~ngeee

November 23, 2010 at 1:03 PM

tahniah panadol. blh beli 3 zirana tuh. alamak .. larik. hehe ..

November 23, 2010 at 1:28 PM

wah.. panadol lepas nie tak yah guna panadol sebab dah tak pening hehehehe gaji pun dah naik kan????

November 23, 2010 at 1:31 PM

waaa boleh belanja makan nih =p

November 23, 2010 at 1:44 PM

Alhamdulillah! Gaji naik =)))

I punya tunggu hujung tahun, heheee

November 23, 2010 at 1:48 PM

Yey..yey..lanje! lanje! lanje!
Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaayang cik panadol cumil ahaks!

November 23, 2010 at 2:07 PM

wahh!! dpt lar lepas ni wa mkn besar. hahaha

November 23, 2010 at 2:16 PM

wah wah...tahniah....sy lapan blas taun akan dtg baru gaji naik kot...

November 23, 2010 at 2:31 PM

erkkk, wa termasuk dlm senarai penerima saguhati x? :P

tahniah yea... usaha tu tangga jaya.... :P

bekojo la kito sekuek nyo

November 23, 2010 at 2:43 PM

wahhh...syok sangat nampak.

November 23, 2010 at 2:43 PM

wahhh...syok sangat nampak.

November 23, 2010 at 2:43 PM

kah3
aku nk paw ko jugak!!! x kira2 sambil hentak pale kat dinding!!! huhu

November 23, 2010 at 2:53 PM

wa.. suke punyer pasal sampai goyang bon**t ek? hehe.. bestnyer gaji naik..

November 23, 2010 at 3:16 PM

hahaha.. sbr jelaa.. abislaa bnkrup company.

ehh smlm 2 ramai yg ajak jumpe tp g sane kenal jen je.hoho

November 23, 2010 at 4:02 PM

alhamdulillah..rezeki tuh..
leh wt knduri..
kihkihk...

sexy dowh yg tonggek² tu..
hahahhahaha

November 23, 2010 at 4:06 PM

waaaa bagusnya dapat naik gaji ... i keja sini da du taun baru sekali je naik tu pon rm 200 jer uuuuu sedey...
tp tumpang happy ngan cik panadol

November 23, 2010 at 4:55 PM

weken ni free..? =)
jemput la ke umah

November 23, 2010 at 6:20 PM

kfc, pizza, sikeret resepi, mcd, bamboo.. kt mane 1 lu nk kiteorg tgu??..huhu

November 23, 2010 at 10:49 PM

belanje skit bleh?..hehe

November 23, 2010 at 10:54 PM

taukeh KFC dan Pizza tersenyum gembira kerana akan selalu tgk kao di sana..miahahaha..(aku yg tengah diet)huhu

November 23, 2010 at 11:06 PM

Alhamdulillah syukur...semoga Allah memberkati rezeki dan kehidupan cik panadol...ameen

November 23, 2010 at 11:52 PM

cik shabah tak kesah,secret recipe pon boleeeee!bila nak blanje?keh keh keh =P

November 24, 2010 at 9:15 AM

Dtg dr jauh nak ucap tahniah
kalu dekat mau minta belanja..hehe

November 24, 2010 at 10:00 AM

i dah xnk pggil cikpan lah. nak pggil cikpanadolsyggajibyk bole?
dah tu tak phm2 nk blnje i? :P

November 24, 2010 at 11:05 AM

wowwww sekali naik 500...memang terbaik ar :)

November 24, 2010 at 4:53 PM

huwaa..nmpak mcm ribu riban je dear..hhehhee..bestnyeeee

November 24, 2010 at 9:17 PM

tahniah naik gaji..belanje hadiah kat cik tom 1..hehe

p/s: tenkiu wish besday cik tom :)

November 24, 2010 at 9:52 PM

salam singgah ;)

November 24, 2010 at 11:00 PM

tahniah! tahniah! tahniah!! boleh belanja ni...

November 25, 2010 at 1:40 PM

waa..sure hati senang dah naik gaji nih..idea yang last tu, i like..

Post a Comment
Twitter Bird Gadget