Tuesday, November 2, 2010

Giliran pengerusi pulak. Mekasih...


Semenjak menganggotai geng ni banyak faedah yang aku perolehi. Selain daripada dapat berjimba-jimba, ahli-ahli juga dapat menikmati makanan percuma. Malam tadi turn Mr Curly merangkap pengerusi geng pulak yang belanja makan-makan.


Asalnya nak makan kt atas bukit, kt
Haven tapi Mama Meow telah tukar plan last-last minit. Mengharap nak makan kt atas awan.... Bdk Johor yang dah tak makan 11 hari dan aku yang dah berjaya membuang isi perut seberat 3 kilo semata-mata mau pow pengerusi amatlah hampa dengan pertukaran plan tersebut.


Memandangkan Mama mau buat latihan terakhir untuk pertandingan nyanyian, kami pasrah demi sokongan padu kepada Mama. Disebabkan Mama mau praktis lepas makan, kami decide untuk dinner kat Kampung Baru je. Dekat sikit.



Aktiviti wajib sebelum makan!


Tada...Sampai pun makanan!! Lapo...Lapo...


Tukang belanja yang lebey makan. Licin dio sosah!


Posing tayang pewot yg kekenyangan...


Lepas kekenyangan, kami terjah Superstar kt Wangsa Walk pulak. Mama dan Mrs Curly kan mau praktis untuk Pertandingan Nyanyian Bintang Balada 2010. Kalau dapat masuk final kami akan datang memberi sokongan. Sepanduk dan pom pom sudah di sediakan.


Beraksi sementara tunggu turn.




Dari beraksi jadi ereksi! Aksi melampau Mr Curly yang cuba menggoda Bdk Johor dengan tarian pewot yg sangat erotik!


To Mama jangan tukar-tukar lagu lagi. Lagu Zaiton Sameon tu tak sesuai utk Mama. Mama kne gak nyanyi lagu Jac tu ok. To Mrs Curly, suara sengau kasi ilang dulu ye...



Good luck to both of you!


22 comments

November 2, 2010 at 12:33 PM

Masuk pertandingan ke?

November 2, 2010 at 2:00 PM

erkkk, awat x habaq mai.... leh ceq ikut montot :P

mama ngan mrs masuk pertandingan yea.... wish them luck... :)

November 2, 2010 at 3:11 PM

your humble servant

aku tak...mama meow n mrs curly je...org gomen cmtu la...

November 2, 2010 at 3:12 PM

melati qistyna's mummy

nape tak ckp?urmmmm tu tnye pengerusi...hehe

yup mereka masuk pertandingan....harap2 dapat g final...mau g sorak huhu

November 2, 2010 at 4:14 PM

hiks.... lau nak pom2 gurl, habaq nooo.... nanti kite antr qistyna :P

awat si kerli tu lahap nau mkn nyer, m pose sebulan .... hahaha

November 2, 2010 at 7:44 PM

wa yg lanje, wa le yg ptut mkn byk .. muahahaha .. kalu org len lanje pn, bior le wa yg habiskn .. hikhik

November 3, 2010 at 12:20 AM

tu la qis.. yg sebenor nye mmg dia lar yg abiskn. kitorg ni dok melopong jer tgk dia mkn. huhu

November 3, 2010 at 10:08 AM

seronoknye dpt pi mkn2 dgn kawan2 :)


www.yanmieonline.com

November 3, 2010 at 10:46 AM

wowww bestnya makan ramai2...ade plak org yang blanje lagi la sedapnya :)

November 3, 2010 at 1:52 PM

melati qistyna's mummy

awatnye anta qistyna jd pom-pom girl...awat tak mummy dia je yg jd...

November 3, 2010 at 1:54 PM

mr curly

ciss dasar perut tempayan!

November 3, 2010 at 1:55 PM

bdk jhor

betol2...kita melopong je tgk curly makan kn...wa balik umah aritu, terpaksa buat meggi sbb tak kenyang hahaha

November 3, 2010 at 1:56 PM

yanmie

huhu mmg sangat seronok! cubalah!

November 3, 2010 at 1:57 PM

hantwo

betul2...paling best bab org belanje tu....

November 3, 2010 at 2:30 PM

wah wah.. sedapnya makan...

November 3, 2010 at 2:47 PM

sop

makan tentulah sedappp....mau open table ke?haha

November 3, 2010 at 3:18 PM

ai bdk johor! lu asik racun si qis tu pesal??..ni mcm x ADIL!!! ..hikhik

November 3, 2010 at 3:47 PM

mak oiii curly makan tak ingat org cover2 sikit oiii hehehee

4llow uu & jom tukar2 link

November 4, 2010 at 1:51 AM

mr curly

hahaha...dia kn mmg peracun global gak cm lu...

November 4, 2010 at 1:52 AM

angahsayang2314

die kalo time mkn mmg tak akan boleh cover punye la...mmg pelahap sikit tu...

November 8, 2010 at 12:59 PM

bab makan2 ni yang ellen suka tgk..telan air liur je..hehe

November 8, 2010 at 3:08 PM

ellen

hahaha...bila dah kuar ngan geng2 yg kuat makan...mcm ni la jdnye... :)

Post a Comment
Twitter Bird Gadget