Thursday, November 25, 2010

Kan aku dah cakap...


Adeh! Patah pinggang aku dok goyang bontot je sehari dua ni. Goyang gerudi, goyang gergaji semuo den sosah!




Urm nampak gayanya tanda-tanda serangan terhadap aku sangat hebat. Hampir pengsan di buatnya. Dalam entry sebelum ni, aku share nasib aku yang menerima kenaikkan gaji bulan ni. Walaupun aku tahu akibat daripada pendedahan tu, tapi aku nak tengok jugak la betapa hebatnya tamparan risiko tu kt aku.



Kebanyakkan diorg ucap tahniah. Terima kasih kepada semua. Walaupun banyak rintangan terpaksa aku tempuh untuk dapatkan increment tu, tapi akhirnya aku berjaya. Insya-Allah ade rezeki korang pulak nanti.



Tapi dalam banyak-banyak ucapan tahniah tu, ade gak la insan-insan yang cuba menyerang mental Cik Panadol ni. Tak caya?


Tengok Mak Lagenda dgn Cik Fai ni.



Tu belom lagi si Uncle ngan si Asy ni.



Dan yang ni.



Tak kurang yang ni jugak!



Ada gak yang mengambil berat. Urm sambil menyelam, sambil minum air.....


Haa yang ni datang dengan cara untuk meraih simpati.


Gayah ni pon satu... Taknak ketinggalan!


Macam bro Assoy ni pulak, sangat berterus-terang. Macam ni ade la chance aku nak belanja dia ni.



Kamu semua buat aku pening kepala la. Semua mintak belanja. Kalo gaji aku besar, boleh la. Tapi gaji takat ciput je, ade hati nak belanja semua orang. Hish~



p/s:

Bila gaji aku dah setahap dengan gaji PM, aku akan belanja korang semua!


24 comments

November 25, 2010 at 2:13 PM

hahaha..biasela kawan3..layankan aje dear..hehe..btw, congrate ek

November 25, 2010 at 2:35 PM

keh keh keh.tak payah layan/blanje dorang sume tuu.blanje cik shabah sorang dah la ;p

November 25, 2010 at 3:37 PM

Akak pun nak jugak!! Haha ..

November 25, 2010 at 4:32 PM

UHuk3x! Asal mak terbatuk2 ni hah?? Sape yg seru2 nama mak??

Lanje! Lanje! Lanje! X kiraaaaaa...
* sambil hentak2 kepala kat dinding*
Kalo ko x nak lanje mak dan sekapal tu, mak londehkan kain ko nnt!!

November 25, 2010 at 4:49 PM

mia

huh kalo diorg salah gunekan status kawan2 tu cmne?haha

November 25, 2010 at 4:51 PM

cik.shabah

aik cik shabah..lebey nampak keke

November 25, 2010 at 4:52 PM

kakchik@ella

insya-Allah nanti sy belanja akak....

November 25, 2010 at 4:54 PM

lagenda

ai mak, main tarik2 kain nampak...bahaya ni...dah la org tak pakai spende ni! hahaha

November 25, 2010 at 10:12 PM

kao mana boleh pening...kao cik panadol..huhu....tak tau kenapa sejak akhir2 nie aku rasa kaolah kawan aku yg paling baik dan akrap sekali...miahahaha
Ps/:take care on yr trip..spareler maruku @ livita ke kat tepim huhu.....

November 25, 2010 at 10:35 PM

aik, wa pon tumpang se kebod la :P

November 25, 2010 at 11:59 PM

kelakar la plak...hehe..aperpun tahniah..

November 26, 2010 at 12:12 AM

sop nak belanja cik penadol.. huhu

November 26, 2010 at 1:05 AM

assoyfinger67

kawan yg paling baik dan paling akrab? hahaha.....bro mmg pandai kasi ayat makan dalam...

p/s:
thanks for the advice bro..

November 26, 2010 at 1:06 AM

melati qistyna's mummy

jom...jom...

November 26, 2010 at 1:06 AM

fiq

hahaha...kasi gelak lg!

November 26, 2010 at 1:07 AM

sop

wah biar betol? ini sesuatu yang sangat berlainan ni bro...org lain pow aku, bro pulak offer nak belanja...

ape lg....mau...mau....!

November 26, 2010 at 11:50 AM

wakakaka panadol berjanggut la bila nak tunggu gaji macam pm hehehee

November 26, 2010 at 2:34 PM

ehhhhhhh ini tak boleh jadi ni.... mana boleh cam tu... he3 tapi kalau boleh saya nak juga..... nanti kalau cik panadol nak lanje bagi tau ye... doakan semoga cik panadol akan dimurahkan rezeki lagi selepas ini.... Tahniah

November 26, 2010 at 7:42 PM

anagahsayang2314

hish mane tau rezeki sy cepat nk capai tahap gaji PM tu...hehe

November 26, 2010 at 7:44 PM

wanzi

haha insya-Allah bro...mekasih doakan sy...semoga Allah murahkan rezeki bro jugak....Amin~

November 27, 2010 at 10:14 AM

waa best ni..baru terhidu ade orang naik gaji ;p

gaji setaraf gaji pm baru nak lanje ek? okeh, noted that~! haha

Terbaru dari AfiqBukhari.com - Kuku kau panjang sangatla...

November 27, 2010 at 11:04 AM

kah kah kahh. apesal aku baru bace entri ni cikpanadolsyggajibyk? nmpk sgt kan yg aku ni gigih study? =.=

November 28, 2010 at 10:56 AM

afiq bukhari

hahaha....jauh2 pon ko leh bau ke? haha...doa2 la aku cepat dapat gaji taraf PM tu....

November 28, 2010 at 10:57 AM

fairuz

kakaka...ko mmg gigh study...dan gigih mengampu aku!

Post a Comment
Twitter Bird Gadget