Wednesday, November 24, 2010

Momok's Day....



Kalau kau pinjam barang aku, musti kau pulangkan.

Tapi bila aku pinjam barang kau, aku buat jadi harta sendiri.


Kalau aku nak make-up cun-cun, kau musti tolong make-up kan.

Tapi bila turn kau nak cun-cun, aku tolong pastikan cun kau tak leh lebih dari aku!


Kalau aku nak makan roti, kau bagi aku satu bungkus roti.

Kalau kau pulak yang nak makan, aku bagi kerak roti je.


Kalau aku tido lasak, kau beralah ketepi.

Kalau kau tido lasak, aku tolak-tolak kau sampai kau jatuh katil!


Kalau aku takde duit, kau kuar duit PTPTN kau bagi aku.

Kalau kau yang takde duit, aku cakap "Belum gaji!".



Aku sentiasa nak jadi yang paling berkuasa, yang paling bagus dari kau.

Sebab aku ni kan kakak kau!



Khas buat:
Ika Momok, adik bongsu kesayangan aku.

Selamat Hari Lahir yang ke-91!








8 comments

November 24, 2010 at 11:57 PM

yeah!! hepi besday tuk lu cik panadol. eh2 silap lar.. utk ika. sori ar. hahaha

November 25, 2010 at 12:30 AM

Heppy berday buat adik cik panadol.. semoga panjang umur n murah rezeki...

November 25, 2010 at 1:25 AM

hepi besday 2 ika momok, moga tak kena buli oleh akak mu cik panadol..

November 25, 2010 at 8:39 AM

klu adik hang umoq 91 tahun.. hmm.. bape la umur hang yerk? haha..

November 25, 2010 at 8:45 AM

hepi besday tuk ika !!!..ble lu nk buat party buih tuk adiklu ni??..

November 25, 2010 at 11:22 AM

hepi belated besday buat adik penadol

November 25, 2010 at 1:53 PM

umo kau mesti 100 ek? hahahah

November 25, 2010 at 3:37 PM

eheh, dak joho neh mmg nk kono, buat2 syilaps lak :P

si kinting neh asik nak berpati jer, jgn lupe ajak mak skali yea.. hahahah

belated sebeday to adik lu... moga sume yg baik2 aje doa wa :)

Post a Comment
Twitter Bird Gadget