Tuesday, December 14, 2010

Mentor - Entry Balasan


Entry ni aku tujukan khas buat
Mr Curly sebagai balasan kepada entry dia ni.

##############################################



Dear Mr Curly,


Wa tau lu sangat merindui kehadiran bodi gegu gebas wa ni dalam setiap aktiviti
kelab kita. Lu juga rindu mau keluar dengan wa sebab wa keluar tak pakai spende. Sebab lu pon sama kan.... Ketiadaan wa amat lu rasai. Wa paham. Sebab wa banyak mensumbang menyumbang kepada keaktifan kelab kita. Eceh!

Wa agak terkejut bila muka wa terpampang dalam entry lu.
Wanted? Nampak sangat lu rindu wa. Hahahaha..... Mrs Curly, sila belasah laki lu.

Wa tau lu ternanti-nantikan kepulangan wa sebab lu mau wa open table di atas
kenaikkan gaji wa. Lu dah sebey tempat paling mahal untuk pow wa kan. Wa tak salahkan lu. Sebab mereka yang lain-lain ni pon macam lu juga.

Wa cuma berharap lu jangan la merindui wa sehingga meroyan macam
member lu sorang tu. Wa taknak seorang lg ahli kelab kita yang berperangai menakutkan macam tu. Bila hantu datang menyerang, mula la meroyan dia datang. Wa takot meh!


Tengok! Wa sihat-sihat saja di sini. Masih gebu gebas macam selalu walaupun dah ponek turun naik tangga. Kat sini ramai Mat-mat bangla dan Indon yang menjaga wa baek-baek. Lu jangan risau, wa belum terdesak untuk mendampingi mat-mat kat sini walaupun ada banyak usaha mengusha wa di jalankan. Wa akan cuba menahan NAFSU wa walaupun yang datang tu berhidung mancung bak pelakon Bollywood. Wa pasti akan pulang ke Lombok KL nanti.



Wa harap lu bersabar la menantikan kepulangan wa dari medan pertempuran ni. Insya-Allah weekend ni wa cuba melarikan diri ke KL untuk bersama-sama lu.



Sekian saja laporan untuk bulan ini.




Yang menjalankan tugas,

Seketeri Kelab GB2MK yang berwibawa.


36 comments

December 14, 2010 at 1:45 PM

hahaha..sumpah tersembur air minum mak!

Kikikih..jgn lupa open table jemput mak tau!

December 14, 2010 at 2:58 PM

wahhhhhh balas gak warkah cik panadol pada curly yer...
tak sangka hehehe..

nie nak tanya sebenarnyer kemana nie????

December 15, 2010 at 1:24 AM

muahhhhhhhhhhh!!!!..gande 23..hikhik

December 15, 2010 at 1:35 AM

hakhak...means now kao dah ok...alhamdulillah..take care...cakap ngan curly...boleh pinjam sluar RELA dia tak...hihik...

December 15, 2010 at 10:05 AM

lagenda

hish3..mak ni...xkan sampai tersembur air minim mak....

insya-Allah mak, nnt kami roger!

December 15, 2010 at 10:06 AM

angahsayang2314

org kt JB la...

December 15, 2010 at 10:06 AM

mr curly

wek....wek....wek....!!

December 15, 2010 at 10:07 AM

assoyfinger67

tak ok lg bro...cume dah boleh biasakan diri je....

seluar RELA?haha

December 15, 2010 at 10:31 AM

wah .. semakin ceria sejak berada di JB. hihi ..

December 15, 2010 at 10:38 AM

ish dua2 x pki spenda..nyamannya kahhhhhhhhhhhhhh

December 15, 2010 at 12:06 PM

kakchik@ella

haha memandai je akak ni...ceria la sgt sy kt sini ni.....

waaaa....mau balik!!!

December 15, 2010 at 12:07 PM

el

haha biase la tu sis....sehati sejiwa...eh se'spende' se'senyaman'...

December 16, 2010 at 11:36 AM

aku tau ko agak boring ngan suasane di tmpt keje tu....aku ada care tuk ko ilangkn/kurangkn boring...

ko lepak2 la ngan mat bangla n indon utk blaja ckp bangla n ckp indon ngan depa2 tuh...lps ni ko bakal mengusai lebih 2 bahase(selain melayu n english)....mabeles!!!!

December 16, 2010 at 2:18 PM

zarra

hah lepak2 ngn diorg? sumpah tak kan buat....bau diorg pon wa tak tahan, macam mane mau lepak2 ngn diorg...

December 16, 2010 at 2:32 PM

wah~untung ade org egt lagi kat cik pan ;P

December 16, 2010 at 4:11 PM

amboi
cik pan dah mengingatkan den pada format surat kiriman tak rasmi
hehehehe

P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

December 16, 2010 at 8:05 PM

tomatokering

haha...ingat sebab ada maksud tersirat!

December 16, 2010 at 8:06 PM

hans

erk!

December 16, 2010 at 8:29 PM

alamak, blur I. hehehe :P

December 17, 2010 at 11:07 AM

hahahah. aku bace gak entri mr curly pasal cik pan tu. hahah

December 17, 2010 at 12:05 PM

hudhud

apesal ko blur?

December 17, 2010 at 12:06 PM

fairuzhani

abis tu entry aku ni ko tak bace ke?haha

December 17, 2010 at 1:16 PM

wah...acara balas membalas surat..best2..kat mana sis ni, jauh tinggalkan abang keli tu..wakakakak

December 17, 2010 at 3:16 PM

hahahah.. bedas das.. hehehe

December 17, 2010 at 5:08 PM

huhuh... comfirm masih gebu :)
bagus bat bangla2 jaga ms panadol sana..

December 17, 2010 at 6:35 PM

ellen

haha die memang mengada2 nk bersurat2 ni sis....

December 17, 2010 at 6:35 PM

lizzie yasmin

dush...dush...

December 17, 2010 at 6:36 PM

sop

haha tu la pasal....mat-mat kt sane mmg caring-caring....

December 21, 2010 at 2:46 AM

haha cepat2 lah kembali cikpanadol..mr curly da nanges wendu2 tuh..hehe

December 25, 2010 at 9:48 AM

hehehe macam r panadol ni ngee~

December 25, 2010 at 10:41 AM

hhaha.. have a nice day ekk miss panadoll :)

December 26, 2010 at 8:38 PM

hahaha.. hehehehehe..

December 27, 2010 at 9:16 PM

cikbelog

ye..ye...wa sudah kembali...

December 27, 2010 at 9:17 PM

krole

hehehe....tu maknenye otak tengah biol la tu....

December 27, 2010 at 9:17 PM

sayang

thanks

December 27, 2010 at 9:18 PM

bdk johor

wah...gelak sakan lu bro!

Post a Comment
Twitter Bird Gadget