Friday, January 28, 2011

Alahai bos.....


Aku tension! Sumpah tak tipu.

Aku marah bos aku tadi. Siap sound dia hahaha.
*Sila contohi Cik Panadol. Nanti senang kena fired*



Aritu bos cakap mau kasi bonus. Before CNY tapi last-last dia cakap maybe lepas CNY atau next month! Watafak!!



Kepada bos,

Haiya bos...Wa sulah kija keras woo sepanjang 6 bulan lepas. Takkan tale pape kot. Atleast, bagi le monus cepat sikit. Kasi semangat sikit kat wa nak kija. Sulah la lu talak kasi wa cuti. Kalau macam ni, lu memang saja mau kasi wa jadi malas kija la bos!

Demn!

Lu ingat ha bos... Lu punya pelojek manyak mau masuk kan. Suma mau urgent kan. Wa mogok talak mau settle cepat nanti, memang lu mampus le mau jawab sama client! Wa punya peloduktiviti sama wa punya kelajuan wa buat kija bergantung kepada lu punya kepantasan membeli monus kat wa! Makin lu lambat kasi monus, lagi perlahan la wa settle lu punya pelojek. Sikalang talak ada olang mau handle suma pelojek tu. Lu dah janji ngan client. Kalau lu tak deliver on time, lu yang kena "F words" sama client. Tu bukan masalah wa.

Sikalang lu sulah kasi wa marah sama lu. Lu tengok la apa wa akan buat selagi wa talak dapat monus wa....

Ingat bos! Ini ugutan! Hahaha......

Happy Chinese New Year in Advance Bos!!




Whack Your Boss 2


Cik Panadol memang kijam!


p/s:

Kalau bos aku baca ni, mati aku woo......



10 comments

January 28, 2011 at 11:54 AM

bos : cik panadol.lu sikalang sulah pandai komplen2 aar.

selit je memo ni kat paperwork. :P

January 28, 2011 at 11:56 AM

haha.. sabar jelah ye.. :) dah nama pun boss.

January 28, 2011 at 12:19 PM

uihhh..dh pandai mencarut sekehteri wa ni..hikhik..

p/s: punah harapan nk bli kamera gajah itam cam mak tuuuu..hahaha

January 28, 2011 at 2:20 PM

MIahahaha...sadis sungguh tgk cartoon tu! Ayakkk

January 28, 2011 at 2:21 PM

muahahaha..... mmg kena kijam sket kalau pasal hak kite...heheheh [wa kasi racun baiiikkkk punyer] :P

January 28, 2011 at 2:22 PM

kalau bos wa cenggitu, wa kasi show colors... kaler rainbow lagi...hahaha

January 29, 2011 at 8:28 AM

ape susah cik panadol.. kita bako jer!! hahaha

February 1, 2011 at 10:07 AM

adess... ganas seh pic last tuh.... :p

February 2, 2011 at 9:03 AM

apapun cik pana...bos is always right!!!...jgn tensen2...mari kita nyanyi bramai lagu enjit2 semut khas utk cik pana.bkn aper...k limah yg bgtau wa...kalu tensen je nyanyi lagu ni....hukhukhuk.

February 9, 2011 at 11:47 AM

ooo...ni ler n3 yg cik panadol kutuk bos tu..
pening ammboi membacanya..huhu

BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COM

Post a Comment
Twitter Bird Gadget