Thursday, February 10, 2011

Restoran Warisan in Action!

Pembatalan aktiviti berjimak-jimak berjimba-jimba di Ulu Bendul telah membantutkan keghairahan ahli kelab terutamanya Bdk Johor. Maka dengan itu aku dan Mr Curly telah bersetuju membawa Bdk Johor ke Restoran Warisan pulak. Mulanya aku ingat nak open table tapi memandangkan diorang dah makan Nasi Ayam Gemas, aku pun membatalkan hasrat murni aku tu. Hihihihi....



Tak jadi open table, kami pun open air! Open table time lain ye.....Tunggu bos kasi ang pow besar!





Time ni Mr Curly sedang merajuk sebab kena marah dengan Bdk Johor. Konon-konon nampak comel dengan menyorok belakang tiang tu! Budget Bdk Johor akan datang pujuk. Tak penah paham hubungan mereka!


"Hai... Camno la nak basuh baju yang melambak tu. Air dah la takdo ni....."
Dia juga kecewa tak dapat basuh baju di Ulu Bendul.


"Kekeke.....Kuikuikui.....".
Bdk Johor gelak sakan bila 'Kak Limah' datang sampai ke Warisan ni! Beliau memang menaruh perasaan kat Kak Limah tu. Tergoda dengan suara dan nyanyian Kak Limah katanya.


Sentuhan sulung Mrs Curly! Hasil yang membuatkan ghairah beliau membuak-buak. Betul-betul excited beliau! Start time ni dia da start usha-usha nak 'benda' tu dari Mr Curly!


"Huh, comey nyo awek tu kan bro. Kalau la wa dapat.....Hish tak lepas punye la!"
Mereka sedang mempamerkan muka 'miang' masing-masing.


Bdk Johor je yang berani lalu kat jambatan ni... Ahli Geng Gebu Gebas tak leh lalu ye kerana dipercayaai boleh merosakkan monumen negara yang satu ni. Ahli yang peknen pun tak di galakkan untuk lalu jambatan ni kerana dikhuatiri boleh menjejaskan kandungannya.


Cik Panadol cuba merenung masa depan...Cet! Sebenarnya aku sedang teringatkan air muka Bdk Johor waktu kami membatalkan aktiviti mandi-manda tu.


Mereka tak risau untuk beraksi walaupun sedang mengandung.
"Baik-baik jang oi. Gugur kandungan tu nanti...."


~The End~




p/s:
Tapak tangan dah gatal-gatal hehehe




7 comments

February 10, 2011 at 7:11 PM

uihhh nasib baik ade tselit gambo yg wa snap..terer gak wa ek..hikhik

February 10, 2011 at 10:56 PM

muahahah... lu org test power gajah itam baru tu ker? :P

awat yg baju itam tu nmpk pewut, aurat tuh...hohohoho

February 11, 2011 at 2:06 PM

mr curly

tu wa dah siap settingkan utk lu la....bukan sebab lu terrer....kekeke

February 11, 2011 at 2:07 PM

melati qistyna's mummy

iyo kak...diorg ni subuk nk potoshut...

February 11, 2011 at 10:46 PM

waa bloger bertemu bloger..saudara kembar ke :)

February 12, 2011 at 1:01 AM

org muo : mmg sedaro pon, tang kembar tu xtau la kan...hehehhehe

February 13, 2011 at 3:52 PM

wa gelak sbab kak limah nyanyi lagu cinta kristal. wakakaka!

Post a Comment
Twitter Bird Gadget