Wednesday, February 16, 2011

Wow! Hot new blogger in the making!

Ape yang best sangat berblogging ni? Bangga sangat ke kalau korang cakap "Aku ade belog. Tengok tau. Wajib! Sambil-sambil tu klik-klik la iklan2 dalam tu." kat kawan-kawan korang.

Best berbelog ni. Kalau tak caya, camne korang leh rajin bukak belog tiap-tiap hari, update entry tiap-tiap hari, blogwalking tiap-tiap hari. Betul tak?


Macam
mamat ni. Dulu dia selalu datang belog member-member dia and kutuk-kutuk (mereka member ye) kat belog diorang ni. Macam la takde kelas berbelog ni. Tapi sekarang dia dah ada belog sendiri. Tergoda dengan ke'best'an berbelog ni agaknya.

Maka di tengah malam yang sunyi, bertempat di kedai mamak yang telah tamat waktu operasinya, kami ahli-ahli geng bersengkang mata membina sebuah belog untuk beliau.
Beliau dan beliau sangat bertuah kerana ada orang yang sanggup mengambil upah membina platform untuk belog mereka. Tak macam aku mula-mula berbelog dulu. Semua kena buat sendiri, kena belajar sendiri. Tu la, budak-budak sekarang terlalu di manjakan sangat!


Inilah beliau yang dimaksudkan. Apa? Tak nampak muka? Owh blogger baru memang pemalu sikit. Misteri bukan. Selalunya blogger yang tak tayang muka ni la punya entry yang sangat 'makan dalam' dan da boom. Jangan jadi macam dia ni. Belog dah macam belog perempuan! Kekeke.... Tapi jangan tertipu dengan helah pemalu beliau tu kerana hakikatnya....Hish hish hish...Ok aku tipu. Bro ni gojes, baik hati, caring, loving bla bla bla...Rugi kalau korang tak kenal ngan dia (NIH AYAT MEMBODEK!)

Harap-harap beliau jangan la suam-suam dahi pulak lepas ni macam
cik kak ni. Selalu-selalu la bukak belog tu, update apa-apa yang patot. Kalau tak tau apa-apa, jangan malu-malu tanya ahli geng. Kami sentiasa ikhlas membantu anda dengan kadar bayaran yang sangat berpatutan!

Jadi marilah kita beramai-ramai support blogger baru kita ni! Lawat la
belog beliau kerana ada
"GiveAway Home Renobesen" sedang dijalankan di belog tersebut (GA secara rahsia yg hanya diwar-warkan kepada insan-insan terpilih je). Lumayan hadiahnya. Renobesen tu hadiah utama, saguhati pun ada yang berupa "Karpet untuk rumah/opis anda". Belog dia pun under renobesen gak ek......Hurm


Jadi apa lagi. Mari rebut peluang ni. Kelik je
sini!


p/s:
Kurang pasti kenapa dia guna nick "ggbesi" sedangkan gigi beliau tidaklah berbesi. Wah takot kena geget woo!



12 comments

February 17, 2011 at 8:27 AM

nanti sat g nak p melawat geng baru tu :P

February 17, 2011 at 3:03 PM

leh la buka kedai buat blog ye panadol hehehee

February 17, 2011 at 8:55 PM

slamat datang blogger baru!ngeee

panadol boleh la bukak tuisyen blog plak!hahaXD

February 18, 2011 at 8:46 AM

eh mlm tu ade lg sorg insan yg perlu diracun..(ala yg ajak lu mkn beger tu)..ceh3 maluuuu kununnnn..hikhik

February 18, 2011 at 10:03 AM

saye pun blogger baru!!! :)
Eh, korang semua nak tiket WAYANG GSC FREE tak? join laa Contest Tiket Wayang dari Blogger Shakiddo Contest Pertama Kid nih.. Join laaa ek!

February 18, 2011 at 12:09 PM

wuahhh!!geng baru msti best cam wak ngeee~

February 18, 2011 at 2:10 PM

jomm terjah blog beliau!!

February 18, 2011 at 2:12 PM

emm..
lain macam je bunyi tu..
hehe..

February 18, 2011 at 6:25 PM

ukssss...AJK baru dlm club korang ker nih???

Kasik rekrut dia baik2 yek..

February 19, 2011 at 12:34 AM

salam..

singgah sini sambil folo blog ni..

****519**

February 19, 2011 at 1:18 AM

betui tu mr curly. tapi lu kata dia pemalu.. cuma kita pandang tempat lain masa mamat tu ajak mkn beger, mau dia terus terkam beger tu ngan mamat2 tu skali.hahaha

February 20, 2011 at 1:28 PM

selamat datang bloger baru...saya pun baru gak...

Post a Comment
Twitter Bird Gadget