Sunday, March 13, 2011

Bila lelaki stim....

Salam semua....

Short entry sebab sangat sibuk di site projek sekarang.

Sepanjang minggu ni aku lepak kat site aku yang satu ni. Sepanjang minggu tu aku perasan yang technician-technician aku selalu sangat lalu kat depan satu kedai ni. Walau pun ade laluan lain yang lebih dekat, tapi diorg still nak lalu kat laluan yang satu ni. Entah ape yang best lalu kat situ pun aku tak tau. Yang ada cuma beberapa kedai baru yang masih belum bukak dan yang tengah renobet lagi. Bila aku ajak diorang lalu laluan lain, diorang cakap lalu kat situ lagi best. Ada air cond, lalu luar 'panas'. Cet macam pempuan pulak budak-budak bujang ni. Takot panas la sangat.


Tapi selidik punya selidik, diorang ni bukan takot panas lalu kat luar. Tapi lalu kat laluan feberet diorg tu lagi panas rupa-rupanya. Laluan tu jadi panas bagi diorg sebab kedai-kedai baju yang belum bukak tu ada banyak patung perempuan bogel! Peberet kedai diorang adalah kedai pakaian dalam wanita!


Ini gambar lucah!

Kata diorang "Stimmmm......."



Apa?! Tengok patung bogel pun dah stim!


Celaka!



23 comments

March 13, 2011 at 10:16 AM

heh..senget tol..xkn bnapsu ng patong kot..ahaha..

March 13, 2011 at 11:17 AM

hahahahahahahahaha.... mmg sah senget.... suh dorg kawen cepat, dh jatuh 'wajib' kawen tuh.... muahahaha

March 13, 2011 at 3:06 PM

haha. btol2. kwin2

March 14, 2011 at 12:33 PM

pasni letak patung2 laki bogel lak... rase2 stim gak ke tak..?? asyik2 pompuan je ek yg dibolenkan

March 14, 2011 at 4:07 PM

haaa lelaki jgn kan petung perempuan yg pakai bj terdedah sikit pun depa dah stim :)

March 14, 2011 at 4:09 PM

tak kan dgn patung pun nak s....apa lah..haha

March 14, 2011 at 4:19 PM

dah hilang akal agak dorang tu... kat patung pun dah stim... aku tak faham langsung....

March 14, 2011 at 4:29 PM

hahaaha..gagah tul bebudak ni...
kaber la sikit oitttt

March 14, 2011 at 4:33 PM

patung pon boleh????
eeeek?

March 14, 2011 at 9:53 PM

tgk patutng pun boleh stim? huhuhuh..
x patut

March 15, 2011 at 10:38 AM

diorg tgk patung tu pas2 imagine..hahahahaha psl tu stim gamaknye...

March 15, 2011 at 12:01 PM

pandang dari jauh patung2 tu mmg nampak seksi... :)

March 16, 2011 at 4:36 PM

hahahahaa... rezeki diorang ler tu....

March 17, 2011 at 2:10 AM

ahahahaha,,,jeeemmmm

March 17, 2011 at 11:52 PM

stim


hahaha

March 18, 2011 at 11:02 AM

perghhhhhhhhhhhh...
su tak stim tgok........

March 18, 2011 at 4:02 PM

hahaha klakar.. mengong jer dak2 tuh.. nakal btul..

March 21, 2011 at 2:29 PM

Xpe. Biar stim pd patung je. Jgn pd org.. Unless, they're the wives..

March 23, 2011 at 6:11 PM

tgk patung leh stim? gila byg sbnarnya..sebab i2 pmpuan di wajibkan menutup aurat..iman lelaki cpt goyah krn pmpuan...bringat lah... ^_^

March 24, 2011 at 10:28 PM

hahahaha.. giler ah!!! lucah!

June 29, 2011 at 1:05 AM

gile.. ngan patung? ape kejadah diorg nk stim ngan patung.. isk².. klu da xtahan sgt pg lorong haji taib la wei.. haha.. hampes.. malu kaum jer.. ces..

July 21, 2011 at 6:33 PM

dia org bukan apa,nak test dia org ok x?kalo xok payah nak kawin..kalo dgn patung pn blh stim...bereti dia org ni tlebih normal....ssh nak cari org mcm tu.

November 18, 2011 at 5:08 PM

mak ait...dengan patong pun jadi kaa? =..="

Post a Comment
Twitter Bird Gadget