Wednesday, April 20, 2011

Mari bersenam cara Geng Gebu Gebas

Baru-baru ni, ahli kelab gebu gebas telah melancarkan operasi menguruskan badan setelah jeles dengan ke'slim'an dan ke'cute'an awek ni.


Maka dengan berkobar-kobarnya, ahli-ahli kelab telah menjalani senaman berat di bawah latihan di bawah kelolaan seorang jurulatih tak bertauliah untuk mencapai objektif yang telah di persetujui.


*Sila pasang background muzik lagu, Final Countdown ye untuk effect yang lebih mengagumkan.*




Kehebatan....


Ketangkasan....
*Aik Puyul kah ini?*

Dan kewibaan beliau menyebabkan beliau telah di pilih untuk memimpin ahli kelab dalam usaha mencapai objektif yang telah dipersetujui.



Awalnya, ahli kelab bersemangat...

Lihatlah semangat mereka...


Mama Meow memberikan aksi atlit sekolah terbaik!

Mrs Curly gigih bersenam!






Malangnya........












Aik coach.... main buaian?!


Akibat salah didikan dari coach sendiri, maka ahli kelab terjebak!



Malah lebih parah sampai tertonggeng!



Naik kuda ni pulak ye coach..... Baik coach!





Yang akhirnya....Larik!!!



Kemudian coach suruh naik benda ni pulak. Baik untuk balancing dia cakap.


Aku?

Leka amik gambar diorang dan tukang bawak beg! The best exercise untuk aku hahaha!

Tak caya? Ok berat aku turun 1/2 kg je untuk petang tu. Tapi lepas makan malam tu, naik 1 kg je pulak.....Tak tipu punye.... Sikit kan......^_^



10 comments

April 20, 2011 at 11:19 AM

hehehe, br nak nanye mana cik pana :P

abeh punah kekuda anak den gara2 si puyol...hahahaha

April 20, 2011 at 11:43 AM

kahkahkah. lawak arr n3 ni panadol. mana n3 sessi memantapkan diri selepas exercise dgn satay dan nasi goreng?? hihihi ..

April 20, 2011 at 11:45 AM

Ayokkkkkkkkk tatayokkk! Vendalisme sungguh bdk2 terlebih aktif ni yek

Nak kena babap coach korang tu..

April 20, 2011 at 12:13 PM

Assalam... YA ALLAH.. sampai patah korang kerjakan.. iskh iskh iskh ! vandalisma nieh... tu kan untuk kanak2 jer kan.. korang nie pon....

lain kali try lah bersenam panjek tangga menara KL tuh.. mesti korang cepat "SLIM" ha ha ha ha

Layanzzz ajer

April 20, 2011 at 12:45 PM

amboiiiiiiiiiiiii..wa lak nk disalahkn ye..yg sbenornye kude tu yg liar sgt,xreti duk diam tul..hikhik

p/s: tp apsal mase wa main kude kt kdai mamak bts tu(siap ade lagu tu), ok je..bayo 5pocen lg..huhu

April 20, 2011 at 2:17 PM

ha ha..... cik kerinting telah menvandalismekan seekor kuda yang tak berdosa!!!!

April 21, 2011 at 1:23 PM

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
dtg titiwangsa tak bagitau!:(
depan kolej je tau:(

April 21, 2011 at 3:25 PM

hihihiii sama mcm sumi.. petang2 after keje g jog.. turun la stgah kilo.. balik umah melantak mcm2 naik 1kg.. adehhh~

April 21, 2011 at 8:59 PM

wah buat senaman meramping badanlah ni... tapi kalau lepas tu makan satay ke apa2... rasanya lambat juga nak slim tu...

p/s: datang titiwangsa tak bagitau.. dekat umah jer tu boleh join sekali wawawawa....

April 22, 2011 at 2:04 PM

hhahaha...sumpah lawak gila!!...eh cik panadol..nak gak join geng gebu gebas..nt gitau papa curly eh..huhu

pasal kite pun tgh gebu ni...mmg jeles tgk kak ella yg even dah nk msuk 40s tp still maintain bdn die kan2....hehehee

Post a Comment
Twitter Bird Gadget