Monday, April 25, 2011

Weken di 'Johnny Punya Restoran'.

Selalu kalau aku nak keluar rumah, aku selalu bawak bekal sendiri. Siap masak-masak kat rumah, pastu tapau. Bila keluar jalan-jalan, tak payah nak beli-beli. Makan bekalan tu je. Hahahaha rajin betul aku kan.


Tapi semalam aku keluar dengan parents Mrs Curly aku tak bawak bekal. Makcik aku cakap tak payah rajin-rajin nak masak sebab dia nak makan kat luar je. Aku sebagai anak sedara yang sangat patuh, mengikut saja apa yang di cadangkan.




Kali ni kami try makan kat Johnny's nun. Malu seh nak ngaku yang tu first time aku makan kat Johnny's ni. Tapi tak makan la steam boat sume tu. Aku makan nasi goreng 'je' sebab memang tengah lapar time tu. Malas nak pikir. Urm rasa dia? Not bad la.... Boleh layan.




Tukang pilih order.



Aku paksa Mr Curly amik gambar aku time ni! Huahahahaha



Paksu ngan Haziqman! Dua tiga hari jugak la mamat ni kena buli ngan budak kecik ni. Bila Mr Curly takde, aku pulak yang kena buli ngan 'Ultraman' kecik ni. Aktif gile budak ni....



Ni la tukang belanja semalam huhuhuh. Suke....suke.....




Erk!!!





Sangat kenyang lepas makan. Tapi bila nampak Papparoti ni, kenyang macam mane pun boleh lagi aku telan roti ni. Buruk lantak betol la aku ni. Peduli. Kalau tak, macam mane nak maintain keahlian dalam Geng Gebu Gebas tu......


Hurm anyway, ini adalah weekend yang sangat homely.......







22 comments

April 25, 2011 at 11:38 PM

bestnyer orang belanja...johny pulak tu...murah rezeki.. :)

April 26, 2011 at 9:04 AM

mak mmg suka mkn kat jonny..mmg suka lah food yg ada kat sini! Tmbh best sbb org lanje. Nyum..nyum..

April 26, 2011 at 3:57 PM

lieya orange M.I

hahaha....bile org belanja, semua sedap....

April 26, 2011 at 4:00 PM

lagenda

mak turun KL lg nnt kite lepak kt johnny pulak yo....

April 26, 2011 at 5:00 PM

pergh!..papparoti..smpai kesini bau die..hahaha

April 26, 2011 at 7:06 PM

fuhh!!..cantik tul gambo yg wa snap tu..tu la namenye kesenian..hikhik

April 27, 2011 at 10:33 AM

beshnye..
;)

April 27, 2011 at 12:58 PM

wah~makin tough badan cik panadol!hahahXD

April 27, 2011 at 4:27 PM

::Budak Degil::

hehehe....papparoti memang tak tolak...!!

April 27, 2011 at 4:28 PM

mr curly

tu pun selepas wa setting siap-siap!

April 27, 2011 at 4:28 PM

fyna

yup...mmg best!

April 27, 2011 at 4:29 PM

encHIx laNDax

penangan papparoti tu!

April 28, 2011 at 2:32 PM

wah best leh makan kat Johhny tu... dah lama tak pegi sana... nak2 org belanje...

April 28, 2011 at 11:55 PM

CIK SCYA SUKA PAPAROTIIIIIIIIIIII !

April 30, 2011 at 7:10 AM

good pic...suka tengok gambar kao yg Curly amik tu...menjadi!

May 1, 2011 at 12:04 AM

bestnye makan kalo org belanje kan? hihi

May 2, 2011 at 8:11 AM

Salam ziarah…
Jemput singgah di blog baru Sumanje
Tentang Malaysia
Terima kasih atas kunjungan anda
Semoga Ceria selalu dan happy blogging
Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

:)..

May 5, 2011 at 3:02 PM

wanzi

jom2....nk try steam boat pulak ni...

May 5, 2011 at 3:03 PM

scya lollita

papparoti the best!!!

May 5, 2011 at 3:04 PM

assoyfinger67

haha....penat tukar2 setting utk curly...kalo x tukarkan, xjadi gambar sy tu.....

May 5, 2011 at 3:05 PM

aisumi chan kawa'i

yes.....mau belanja gak ke?heheh

May 5, 2011 at 3:08 PM

sumanje

mekasih datang

Post a Comment
Twitter Bird Gadget