Wednesday, May 11, 2011

Bisik-bisik Gathering...Kejang perut aku!

Aktiviti memecah perut Bisik-bisik Gathering besambung selepas semua semua blogger yg hadir selesai merakam vlog memasing. Games Show mengambil tempat pulak.


Aktiviti Pulau kita. Time ni kita main koyak-koyak kertas pulak ye. Satu team ngan Bro Framestone dan ReramaUngu. Bro memang terror main nagn kertas! Di sebabkan Bro, team kami menang acara ni. ReramaUngu, kite kena belajar main kertas lagi pasni ok.



Muka happy menang first game.


"Apo pasal pulak koteh ni dah macam rambut den dah ni?"


Acara paling happening? Kata kau! Setiap peserta kena menyambung perkataan dari perkataan peserta sebelumnya untuk membentu satu ayat. Bro KarimMJ jadi judge!




Peserta final acara ni adalah Kojie dan Bdk Johor. Namun Kojie lebih handal bermain dengan kata-kata. Dan di pilih sebagai pemenang. Bdk Johor memalukan GB2MK la.....





Acara tiup belon? Cet macam budak-budak tapi masing-masing tiup dengan penuh semangat. Tak caye tengok gambar-gambar tu. Kombang kompih hidung memasing!


Tengok Mr Curly ni. Kombang tak hidung dio!


Kojie ngan laki Mak tak kurang hebatnya. Bersaing senget!



Yang lain-lain pun hebat!



Tapi takde sape yang boleh kalahkan Kojie. Namun atas sikap setiakawan, Kojie dengan rela hati memberikan hadiah tu kepada Cik Iera Kan comel ni yang menjadi pesaing terdekat. Adil kan!


Selain games show, ade gak acara cabutan bertuah. Dan aku adalah salah seorang blogger bertuah. Dapat hamper tu!


Di sebabkan aritu adalah Hari Ibu, maka kami turut menyambut Hari Ibu khas untuk Mak Lagenda. Potong Sweetie Cheese lagi tu... Happy Mother's Day Mak!




Sepanjang majlis memang best dan happening! Aku lagi la syiok. Dapat voucher Gambang Waterpark mase menang Teka dan Menang Mak Lagenda aritu, dapat hamper lucky draw dan dapat hadiah menang game Pulau Kita! Sarat aku.....



Mekasih untuk semua yang hadir. Korang memang best.



Harap-harap Mak akan teruskan usaha macam ni. Mane tau ada Bisik-bisik Mak Lagenda part 2 pulak lepas ni. Jangan lupa jemput kami ye.




Yeaa......!!!



p/s:-
Untuk layan vlog kami, leh pegi ke;

Seremban Maya
1Tube.my


Other vlog will update later.






20 comments

May 11, 2011 at 12:20 PM

wahuwahhh meriahnya!!!

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

May 11, 2011 at 12:35 PM

hahahhahahaha....sangat lawak....tpi mmg best habiss

May 11, 2011 at 2:02 PM

bestnye awak~

May 11, 2011 at 2:31 PM

bila terkenangkan kembali gathering tu..stil leh gelak...cik panadol kalau free...send foto-foto gathering kat saya boleh?

May 11, 2011 at 2:49 PM

seronoknyer...jeles tgk korang jmp2.akak gak duk sorang sini

May 11, 2011 at 3:20 PM

dr kocik smpai ko bosa wa xpenah menang main tiup belon ni..psl bilo wa tiup yo mulo la angin bwh wa sealiran nk kuar juo..hikhik

May 11, 2011 at 4:00 PM

wawawawawa..suke22.....sweet memmory sungguh...like!!!!

nak lagi!!!

May 11, 2011 at 5:23 PM

Bestnya. so jelessss sbb tk dpt pegi.

May 11, 2011 at 6:17 PM

asal je tgk pic tiup belon dan kata ko tu, hahaha..mmg automatik mulut nak menyenggih je

Sape yg tertelan hanggin dlm belon tu blk ye? Hihihihi..

May 11, 2011 at 10:38 PM

cet lu mr curly!! menjatuhkan kemaluan kaum lelaki je lar.
hahaha.

tapi.. kalau usia dah tamat tempoh memang macam tu.!
wuahahahaha!!

May 11, 2011 at 11:04 PM

wah hebat betul geng bisik-bisik gathering nampak meriah betul.... ms-panadol wah dah hebat sekarang siap kuar kat 1tube.my
http://www.1tube.my/video/4085/Vlog-Cik-Panadol-Bisik-Bisik-Gathering-bersama-wwwlagendamahsuricom

May 12, 2011 at 9:33 AM

meriahnyer... sangat menyesal tak pi...

May 12, 2011 at 12:45 PM

siapalah yg mendera laling akak tu..kembung2 pipi dia..ciah..heee

May 14, 2011 at 5:51 AM

ssnoknye tgok...huu..=)

May 14, 2011 at 5:51 AM

ssnoknye tgok...huu..=)

May 14, 2011 at 10:41 PM

Wah!meriahnya!teringin pula nak join..hik..jom baca entri baru kat SINI

May 15, 2011 at 12:06 AM

meriah!

byknye cik panadol gondol adiah..ke guna kabel nih...kihkihkih..

May 15, 2011 at 10:22 AM

buat msa ni tak pernah lagi gi gathering hehehhe

May 16, 2011 at 11:52 AM

meriah btuil...
nice ler kalu wat gath mcm ni slalu

May 19, 2011 at 9:10 AM

hapening nye gathering korang..jeles aiii hahahahaha

Post a Comment
Twitter Bird Gadget