Friday, May 27, 2011

[Live] Sibuk mendesign database


Chopp!

Rehat kejap la. Penat pulak pale otak ni memikir. Bukan senang wat keje cam aku ni. Tengok la keadaan daif aku dan meja aku kat opis ni.



Abaikan segala kertas-kertas atas meja tu. Aku baru kemas smlm, arini dah jd cenggitu balik.

Abaikan wayar-wayar yang berselirat atas tu. Tu belom tengok wayar dalam keta aku lg.

Abaikan tulisan buruk aku tu (kalo korang nampak ar). Keje aku tak memerlukan aku menulis. Dlm sebulan belom tentu aku ade menulis. Pen pun takde! Sebab tu bila jarang-jarang menulis, tulisan bapak huduh!

Dan abaikan muka budak tak tahan sejuk ni....

BTW, tengah tension gak ngan mamat baru masuk keje tu. Sikit-sikit panggil aku, sikit-sikit panggil aku. Nak settle keje semua nak cepat. "Ko tau tak aku banyak keje lain ni selain nak melayan ko!".

Urm dan dia sangat menakutkan. Serius tak tipu. Pagi, dia akan tunggu sampai aku datang baru nk masuk opis *bersama* sedangkan dia ada kunci sendiri. Balik keje, tgk aku sibuk kemas-kemas nak balik, time tu la die pun sama baru nak kemas-kemas *bersama*. Lambat aku balik, lambat la jugak dia balik. Sedangkan dia bukan ade keje sangat pun awal-awal ni. Creepy ok!



Hari ni nak kuar awal. Nak tengok dia ikut sekali ke tak....Huh!



p/s:-
Rase gedik pulak wat live update ni hoho~





21 comments

May 27, 2011 at 5:04 PM

hahaha..mesti u rasa annoyed gile ngan budak tu eh... biasa la budak baru kan..mentah lagi..hihik

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

May 27, 2011 at 5:06 PM

ko tonjol2 jerk dahi budak tu pana..soh dia sapu sawang ke, buang sampah dr tong sampah ke..baru dia x kaco ko kot!

P/s: Tak pun sbb dia duduk blkg tu nmpk montot mantap ko gamaknya lah..

May 27, 2011 at 5:28 PM

adekah die admire cik panadol? kekekek jage jage cik panadol :D

May 27, 2011 at 10:34 PM

cikk..dia tu penakot gaknyer..tu yg dok asyik ikut ko je...hehehehe

May 27, 2011 at 10:37 PM

Budak tu minat kot.. tu yang asik nak follow tu

May 28, 2011 at 3:45 PM

waaa cayalah dh ada admire la cik penadol.... hahah

tp lam beg kena ada spray taw(hihi)

May 28, 2011 at 5:07 PM

jiji-fify

memang annoyed giler ar...serabut je dok opis tu...

May 28, 2011 at 5:09 PM

lagenda

tak leh tonjol mak...xsampai sebab dia tinggi! haha pastu badan besou punye...kang tonjol2 kang, mau pulak dia jatuh hempap sy ni...kemek lak nnt...

p/s:
kalo nk tgk montot sy cakap le...senang sy nk tayang sume, xpayah la nk intai2...kn mak...

May 28, 2011 at 5:10 PM

cik mira

adeh! xde manenye nk admire2 doh...ai tak layan ok..

May 28, 2011 at 5:11 PM

puteri kasih

penakot apenye...badan beso mcm giant dah nk takot ape...tension meh!

May 28, 2011 at 5:11 PM

myvitrd

idoknye la bro...

May 28, 2011 at 5:13 PM

rain

hish simpang....xmo la di admire oleh mamat tak sunat tu!

bukan takat spray...botol asid pon aku bawak sebotol dlm beg ni ha...

May 28, 2011 at 7:54 PM

itu macam nak mengorat je tu.. hehe :p

May 28, 2011 at 10:26 PM

alah..budak baru tu nak adjust kot...hehhe

May 29, 2011 at 4:03 PM

haha. bdak 2 nk ngorat u kot.
but sangat annoying pangai cm 2.

May 30, 2011 at 9:45 AM

hahhaha secret admire ler tue

May 30, 2011 at 5:52 PM

hehe..akak rasa entri ni kelakar pun ada..mamat tu minat kat adik kot.. :)

May 30, 2011 at 6:52 PM

dia sayang kat cik panadol la tu..
hhahahhah...

May 31, 2011 at 1:04 AM

berkenan lah tu... hehehe..
(*eh.. tetiba ada bunyik kompang lak...hehehe..)

tp sblm tu, suh dia gi jmpa tok mudim dulu sblm dia jmpa tok kadi... ahahaha.. cm laki suri... hahahaha..hahahah.. gulp...

May 31, 2011 at 4:12 AM

siot ah kau~!!!
sni ko bertapa ya.. hahampes
uit2.. bz ya???
ke buat2 bz???
hahah

May 31, 2011 at 10:07 AM

Wah terror la. Guna exces ker?

Post a Comment
Twitter Bird Gadget