Tuesday, May 17, 2011

Sepetang menggedik dengan jayanya di Putrajaya....

Cuti panjang anda tidak bermakna sekiranya anda menghabiskan masa dengan membuta.


Eceh!


Cakap senang la, nak buat tu yang payah sikit. Ingat boleh pakai ke cakap aku. Pegi tanya GB2Mk tu.Time cuti je, aku manjang membuta! Hahaha.... Membuta bukan sebarang membuta ye. Membuta merehatkan minda. Kalau dah 12/5 asyik mengadap coding je, sape yang tak naik berpinar mata tu.


Tapi bukan sepanjang masa aku boleh membuta time weken. Ada je yang GB2Mk tu nak buat. Pengerusi kelab memang aktif merancang aktiviti. Tak rugi join kelab. Aritu, menggatal nak pegi main bowling kat Putrajaya. Last-last masuk karok jamban je sebab bowling full house.


Dalam diorg karok tu, aku boleh membuta pulak. Serius s*** tempat dia. Sound tak best, mic rosak, video pulak video klip budget 2-3 ratus je. Tu belum lagi berdepan dengan pilihan lagu memasing. Layan rock leleh!!! Gosh......


Lepas memasing penat melalak, plan cari port lepak. Ok la since hujan pun dah berhenti leh la menggedik-gedik amik gambar. Tapi kami tak dapat lepak banyak tempat sbb hari dah senja. Meh layan aksi terlampau kami.



Boleh nangis tak kalau nyah2 dan noks2 tgk gambar ni?


Barisan GB2Mk yang kecoh tak kira tempat.


Mama Meow antara yang over gedik petang tu.


Bdk Johor budget amik gambar buat header kad kawen belog.


Mr Curly dok tengah panggil mambang air!




p/s:-
Pengerusi, next time kite menggedik kat port lain ye...









24 comments

May 17, 2011 at 10:36 PM

wah mesti best pegi sana hari cuti...
berposing sakan.....

May 17, 2011 at 10:57 PM

"Cuti panjang anda tidak bermakna sekiranya anda menghabiskan masa dengan membuta."

eina suka ayat nie.. hihi.. time cuti nie lah kite nk kuar lepak2 kan.. dh tu ari lain masing2 sibuk ngan keje..

May 17, 2011 at 11:49 PM

wah korang.. nk join la lepas nie...

jangan le mengedik xajak bro pula.... boleh la boleh la.. plzzz

cik panadol..

nama kamu naik kat blog bro malam nie

May 18, 2011 at 12:20 AM

cuti waktu tido !
zzzzZZZZ ~

May 18, 2011 at 8:42 AM

hehehehe comelsss je sume,mr.curly mmg funny =)

May 18, 2011 at 9:40 AM

wahahaha...sonok ye ekau orang menggedix tak hajak den..tp kot hajak pun tak dapek dtg gak..lalalalala

May 18, 2011 at 9:56 AM

black n white.. menarik :)
seronok nampak di putrajya..

May 18, 2011 at 10:10 AM

dlm ramai2 tu mr curly ler pling mnonjol..hehe

May 18, 2011 at 10:33 AM

wanzi

mmg best tp xdapat lepak lame...dan tak dapat nk guling2 kt atas rumput sbb baru lepas hujan....

May 18, 2011 at 10:34 AM

dak iena

aku tak suke statement tu sbb lebih suke membuat dari keluar hahaha...rehat penting!!

May 18, 2011 at 10:35 AM

bro framestone

hish ngada2 betol...
bro kn dok jauh...cmne nk ajak....

May 18, 2011 at 10:37 AM

ir. chung ho

setuju!!

May 18, 2011 at 10:38 AM

rara pinkmafia

kami memang comel! takkan baru pesan kot....

May 18, 2011 at 10:39 AM

reramaungu

ha tau xpe...ko tu bz jd ibu tumpang...ngn nk pindah umah lg...tu pasal aku tak ngajak!

May 18, 2011 at 10:40 AM

sop

hitam dan coklat bro...

huh nasib baik tak ke titiwangsa...kalo tak mungkin dah terserempak ngan bro....

May 18, 2011 at 10:40 AM

shark

tu sbb rambut...kalo dia takde rambut...ade ko perasan dia ade tak dlm gmbr tu?

May 18, 2011 at 12:01 PM

mekasih pade yg sobut2 name wa td (tperasan sudah)..hikhik

May 18, 2011 at 8:05 PM

good luck
happiness..
fotonya bagus gan

May 18, 2011 at 9:46 PM

seronok nya nk join geng nih boleh tk ? huhuhu

May 18, 2011 at 11:53 PM

whoaa..sonoknyee..berphoto shooting bagai..eheh.=)

May 19, 2011 at 9:06 AM

wahh syiok nye!!

May 19, 2011 at 9:56 AM

hihihi...muka cik pana n budak johor sy dah mula ingat...tp yg rambut gulung2 tu siape yea? x penah tengok pun...

May 19, 2011 at 11:10 AM

wah seronoknyeeeee :)

May 20, 2011 at 1:37 PM

cik..

hahahaha..btol2..nsib paham..ngeeeee

Post a Comment
Twitter Bird Gadget