Friday, June 24, 2011

En Jacob ajak kamu semua berjalan.

Penah dengar acara Jacob's Walk for Life? Haa tipu la korang tak penah dengar. Event besar tu beb. Kalau tak penah dengar, semua pakat p sini.

Di sebabkan GB2MK dah agak lama tak melakukan aktiviti bersama, aku telah mengamil keputusan untuk ajak diorg join benda ni. Yela... last kitorg join benda macam ni tahun lepas. Pengerusi ada gak sebut-sebut nak cari acara macam ni lagi. Jadi aku selaku seketeri terbaik kelab telah menjalankan carian dan kajian. Akhirnya jumpa juga dengan acara ni.


Sebagai seketeri, aku mesti minta pandangan PA pengerusi dulu sebelum pengesahan di berikan. Akhirnya pengerusi setuju dan bermula la tugas aku untuk mendaftarkan semua ahli kelab. Akhirnya selesai tugasan aku dengan jayanya.






Perhatian,

Dengan ini, saya sebagai seketeri kelab GB2MK mengumumkan bahawa mulai hari ini akan diadakan aktiviti kecergasan untuk ahli kelab untuk memastikan semua ahli berada dalah keadaan cargas untuk menyertai acara tersebut. Aktiviti kecergasan tu akan berlangsung selama 3 minggu berturut-turut sehingga tiba tarikh acara tersebut.


Ahli yang gagal melaksanakan aktiviti akan dikenakan tindakkan tatatertib.


Sekian. Terima kasih.


Yang benar,

Cik Seketeri yang cumil.



Kepada sesiapa yan nk join, bigwalk ni... Pegi je usha kat sini. Semua detail, masa, tarikh dan tempat ada kat situ.


p/s:-

Kredit to bro
JT. Kalau tak sebab entry dia ni, maybe aku akan ketinggalan.


35 comments

June 24, 2011 at 12:33 PM

wah..sonok yek ada xtvt yg sihat gini. Tppppppp...masalahnya, napa mak tgk korang pun semakin 'sihat'? Tmbh2 lagi si curly tu hah.

kahkahkah..larikkkkkkkkkkkkkkk

June 24, 2011 at 12:57 PM

sihat sgt..hehe..gud luck..~~

June 24, 2011 at 1:25 PM

waaah...menarik..nak join jugakkkkk

June 24, 2011 at 2:53 PM

waa..mcm menarik je..bagus2 lepas nih bertambah sehat la ye :D

June 24, 2011 at 2:56 PM

hehehe best nih :D

June 24, 2011 at 3:01 PM

or8..
sihat cam cik panadol aw ..
gelek sume..

June 24, 2011 at 3:23 PM

ceh!..mak tlh mmpersenda ati nurani awan nano2 kelab kite(eh pe yg wa merepek daa)..zombi2 sume! tangkap mak!!..hikhik

p/s: bagus sekehteri..mulai dr saat n tika ni, ari2 kite kne senam slalu..cara plg mujarab ialah dgn mencari warung2, restoran2 yg tbaik tuk kite jamu selere..huhu

June 24, 2011 at 4:22 PM

lagenda

macam mane tak sihatnye mak...semannya bakar 200 kalori je...pastu terus g melantak terus tambah lg 600 kalori!

June 24, 2011 at 4:22 PM

KinosKoko

ko patot g sekali...

June 24, 2011 at 4:23 PM

RerameUngu

meh meh...aku sangat-sangat mengalu-alukan ke'join'an ko!

June 24, 2011 at 4:24 PM

syrupmasin

ofcoz la sirup...ko tak nampak ke akak ko ni makin sihat kekeke

June 24, 2011 at 4:24 PM

alif haris

meh join!

June 24, 2011 at 4:24 PM

khairul akmal azman

jgn la jeles ngn kesihatan sy,kay....

June 24, 2011 at 4:27 PM

mr.curly

kasi geget je sama mak tu....

p/s:
idea yang bagus pengkerusi...tp yg pastinye warong roti canai bawah umah, nasi lemak akak pagar dan mamak bts adalah tempat wajib!

June 24, 2011 at 4:34 PM

good luck

P/s : tlg aen leh?

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html

June 24, 2011 at 5:00 PM

selamat berjalan!!!!

June 24, 2011 at 7:30 PM

waa rajinnya akk jd penyokong je!

June 24, 2011 at 8:24 PM

xpenah join walk2 gini..
slmt bersenam eh..hehe

June 26, 2011 at 2:37 PM

mcm best jer?

June 26, 2011 at 3:28 PM

aaaa...insyaallah apik sertai..sebb 17 tu apik dah ader kt kl kot..hehehe

June 26, 2011 at 11:00 PM

berjalan lah ...kamu akan sihat ..:)

June 27, 2011 at 11:22 AM

xleh joinnn...ader wedding uhukk...


Klo x bleh jumpa2an kan..dekat je ngn umah walhal..ishkkk

June 27, 2011 at 1:48 PM

bestnye kalau masa lapang dapat diisi dengan benda2 macam ni kan kan...masalah aku ne takdo langsung masa lapang..adehhhh ciannnn

June 27, 2011 at 2:40 PM

NUR AIN AZMAN

..........

June 27, 2011 at 2:40 PM

cikpia

mekasih cikpia...

June 27, 2011 at 2:41 PM

Puanbee2

wahahaha meh la join kak....

June 27, 2011 at 2:41 PM

Wanie

meh la join...

June 27, 2011 at 2:42 PM

Darkbatman

maybe kot best...first time join jacob punye event....join sekali bro...

June 27, 2011 at 2:42 PM

apik pehe

apik nk join...meh2...leh jalan sekali nnt...

June 27, 2011 at 2:42 PM

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock

dah cukup 'sihat' dah ni hehehe

June 27, 2011 at 2:43 PM

Hans

pemaleh! hahaha

June 27, 2011 at 2:43 PM

CouLeur de Chiqu3

ala takde rezeki la tu....next time ye sis...

June 27, 2011 at 2:44 PM

risa

haha akak ade je masa lapang tu...meh join bwk satu family tu...

June 27, 2011 at 10:36 PM

aduh!! wa nak kena bersenam lar ek. ok..jadual bersenam, 8 jam makan..8 jam minum..8 jam tido. cukup2 24 jam. amacam..ok tak?
hahahaha

Post a Comment
Twitter Bird Gadget