Wednesday, June 8, 2011

Express Holiday - Cowboy Town

Aktiviti malam kami kat A'Famosa tu mesti la ke Cowboy Town. Kitorang masuk lambat sikit. Tapi ngam-ngam la sbb sampai-sampai je carnival show baru nk start.

First-first kita boleh kasi gajah-gajah tu kat situ makan tebu. Hish tak berani la aku nk dekat ngan gajah tu.




Pastu ade carnival animal parade! Memang meriah dengan aksi binatang-binatang, cowboy n red indian.



Lepas je abis parade tu, ade acara kemuncak. Persembahan bunga api. Aku tak tau la kenapa bunga api tetap menjadi acara kegemaran. Syiok oo tengok bunga api...Santek!


Habis show, ingat nk tgk 4D movie, tapi tiket mahal, rase tak berbaloi. Last-last ronda-ronda je dalam tu.

Wall of fame!



Sempat gak main Bumper Car! Part tu paling best. Nak main lagi boleh tak? Mane nk carik kat KL ni ek...

Sempat berposing sebelom sepak mula...




Pastu layan pulak game funfair ni. Pilih game yang tak mencabar je sebab just nk abiskan tiket je. Ni la peserta acara baling jatuhkan tin!



Lepas penat-penat enjoy, kami decide utk balik hotel sebab masing-masing lapar. Lagipun esok masih banyak lagi agenda kami. Dan kami masih belom tau mane nak cari asam pedas yang power...

28 comments

June 8, 2011 at 11:35 PM

mr curly tu interframe je hik3...

June 8, 2011 at 11:51 PM

haha.CP yang aku suka tengok...:)

June 9, 2011 at 12:02 AM

wahhh syoknye berjalan kt melaka kn...yeahhh ..

June 9, 2011 at 12:32 AM

yg wall of fame tu nmpk mcm real le..heheh

June 9, 2011 at 9:44 AM

huiiyaaaii..sonok2222

June 9, 2011 at 10:22 AM

fuh.. jelesnyer..
tutup mata.. takmo tengok gambar kau tuh >_< hahaha

June 9, 2011 at 10:55 AM

jgn ko tk tau.. masa bunga api tu banyak kete parking kt tepi jalan duk tgk dr luar...

June 9, 2011 at 11:10 AM

pneumedic

hahaha~

June 9, 2011 at 11:14 AM

ASSOYFINGER67

hahaha jangan bro~

June 9, 2011 at 11:14 AM

cikida

mmg best tp panas!

June 9, 2011 at 11:15 AM

J.M.R

suke gak gambar kt situ...mmg mcm real...

June 9, 2011 at 11:15 AM

RerameUngu

kalo ade ko lg seronok mek!

June 9, 2011 at 11:16 AM

Gayahspears

huhu...
ala ko dah tgk gak kan gayah....

June 9, 2011 at 11:17 AM

kakngah

eh yeke...tp betol gak tu kan...sbb tmpt tu mmg tepi jalan raya...mesti ramai yg tgk bunga api tu free-free je...

June 9, 2011 at 11:43 AM

cik scya sukaaa bunga api tuuuuuuu

June 9, 2011 at 11:59 AM

macam kenal je sirambut kenteng tu...ekekeke
memang best tempat neh...bebudak pon suke...duit macam air le gamaknya kan kan kan

June 9, 2011 at 3:13 PM

nk cuti2 jugokkkkk....hukhukkk

June 9, 2011 at 3:32 PM

wahh...best gle la....

June 9, 2011 at 5:31 PM

Scya Lollita

bunga api memang acara yang di tunggu2!

June 9, 2011 at 5:32 PM

risa

hahaha tau xpe...duit tu mengalir bak air yang deras! ceh....

June 9, 2011 at 5:32 PM

CouLeur de Chiqu3

settlekan keje dulu huhu~

June 9, 2011 at 5:33 PM

zora

memang best! g la nnt...

June 9, 2011 at 6:02 PM

sonok nyer dia..best kan main bumper car tu..hehe

June 9, 2011 at 6:10 PM

kc pun penah tgk show ni. best kan parade dia?

June 9, 2011 at 6:42 PM

Puteri Kasih

bumper car best! nak main lg....

June 9, 2011 at 6:43 PM

kakchik@ella

KC pegi dl tak ajak ye...huhu parade die best...

June 9, 2011 at 9:09 PM

waa..bestnyeee

June 10, 2011 at 10:26 AM

syrupmasin

best...sila jeles!

Post a Comment
Twitter Bird Gadget