Tuesday, June 7, 2011

Express Holiday - Tak dapat mandi laut, mandi kolam pon jadi la...

Mase kat Melaka aritu, kitorg sempat lepak-lepak tepi laut. Yela ingat nak makan ikan bakar, tp awal lagi. Nak mandi laut, baju pulak tak bawak. Last-last layan bergambar je kt pantai tu.


Dalam panas-panas tu sanggup kitorg berposing sakan. Aku ngan adik aku ni memang sakan la kalo dah berdua.


Abaikan panas terik tu....


Prop kayu idea Mr Curly berjaya overshadow kami. Cait!


Agak kecewa tak dapat mandi laut. Tapi apakan daya....

Kami amik keputusan utk balik ke hotel memandangkan jadual kami yang agak pack untuk 2 hari tu. Sampai hotel kami usha-usha kolam depan blok kondo kami tu. Urm macam menarik!


Tanpa membuang masa, terus naik bilik, ganti baju dan terjun ke dalam kolam tu! segar rasenye lepas berpanas td.


Seperti biasa, ada acara tarian berirama.

Rutin paling sukar untuk di lakukan.

Rutin asas setiap penari renang berirama yang patot 'master'...




Puas jugak mandi kolam ni. Time tu takde orang mandi kan. Sakan la kuasai satu kolan tu. Ingat nak mandi lama lg, tp malam tu pulak ada xtvt lain. Takpe la...len kali kite datang lagi ye...





37 comments

June 7, 2011 at 10:55 PM

oihhh traian berirama hikhik

June 7, 2011 at 11:03 PM

wah siap ada tarian air lagi tu.... semua ada bakat boleh sokong ke sukan olimpik nanti he3....

June 7, 2011 at 11:05 PM

fuyoo..renang berirama..taun depan bole wakil malaysia :D

June 7, 2011 at 11:46 PM

bestnya mandi kolam cik panadol..

June 8, 2011 at 9:39 AM

wahhh tarian berirama bagai...huhuu

June 8, 2011 at 9:46 AM

renang berirama tu... yang gaya..kaki kat atas.. kepala kat bawah tu..xde ke cik panadol? ngeee~

June 8, 2011 at 9:52 AM

pergghh..syok tu mandi kolam...dah lama tak berendam sakan ni...heheh

June 8, 2011 at 10:59 AM

alololo cantik nye bebudak tu buat renang berirama eh...suke ahkak!

June 8, 2011 at 11:06 AM

nice entry (-.-)
jmput kembali

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/poligami-best-atau-tak-best.html

June 8, 2011 at 11:46 AM

JELES, JELES, JELES NIE.. HIHIHIHI

June 8, 2011 at 11:50 AM

wah,bestnya dia mandi berirama ... haha

June 8, 2011 at 12:02 PM

hahahah korg ni leh msok acara renang berirama..g register kt sukan negara..

June 8, 2011 at 12:53 PM

happynye die...bestnye dpt g holiday

June 8, 2011 at 1:58 PM

pantai mne ni??

June 8, 2011 at 3:09 PM

cik panadol.renang berirama tu mmh sempoi lah.haih~ bile rara leh join ni.

June 8, 2011 at 3:20 PM

puanbee2

yes tarian berirama...

June 8, 2011 at 3:20 PM

wanzi

tu acara wajib tiap kali mandi kolam...sukan olimpik? doakan kami...haha

June 8, 2011 at 3:21 PM

syrupmasin

mesti...tp kami tak cukup ahli lg...nk join?

June 8, 2011 at 3:21 PM

dak eina

mmg best walaupon dapat mandi kejap je...

June 8, 2011 at 3:22 PM

CouLeur de Chiqu3

sudah semestinye ada...

June 8, 2011 at 3:23 PM

C.M.A @ CikMoonAdnan

owh gaya tu ye...ade tp gambar tak leh tayang sbb masing2 tak pakai seluar sbnrnye tu...

June 8, 2011 at 3:24 PM

reramaungu

bile nk g mandi kolan ni...tp pastikan kolam tu tak dalam untuk aku! hahaha

June 8, 2011 at 3:25 PM

risa

ahkak sayamm suke?

ok akak diterima masuk sbg ahli renang berirama yang baru!

June 8, 2011 at 3:26 PM

shopping2u

thanks

June 8, 2011 at 3:26 PM

Isteri Encek Bard

hahaha jangan la jeles2...nnt kite wat rombongan cik kiah ye...

June 8, 2011 at 3:27 PM

Si KuCar KaciR

mesti la best...riang ria kan kami...

June 8, 2011 at 3:27 PM

el

baik sis...skrg jugak kami register!

June 8, 2011 at 3:28 PM

wanie

seronok walaupon holiday kejap je...

June 8, 2011 at 3:29 PM

aqilah zolkifli

pantai kt melaka..tp tak ingat pantang ape...dkt ngan masjid tanah tu...ni kes ikot driver je la ni hehe

June 8, 2011 at 3:30 PM

rara pinkmafia

nk join? kne register dl huhu~

June 8, 2011 at 4:19 PM

wahh.. best er dpt mandi kolam.. hihi ^^

June 8, 2011 at 4:20 PM

unifom renang berirama tidak mengikut piawaian wey... kekekeke!!!

June 8, 2011 at 5:07 PM

eclipsesweet

best best

June 8, 2011 at 5:08 PM

kakngah

erk! uniform? ni bru praktis kakngah...time pertandingan baru kitorg pakai bikini!

June 8, 2011 at 8:49 PM

ceria nya gambar..

salam kenai..

Nak menang tiket wayang dan headset? jom join contest ini.
dan nak menang sesuatu? jom teka percutian saya.
NAK MENANG IPAD2? KLIK SINI

June 8, 2011 at 10:57 PM

phewitt! tarian time ngah mandi kolam tu yang wat pelangi tergelak la dear. heeee=D

June 21, 2011 at 9:14 AM

ruzz luv laut! tak takut hitam tapi takut gelap.hahaha


# hitam dgn gelap xsame kan? gua tetibe sengal BM bila dtg sini..hihi

Post a Comment
Twitter Bird Gadget