Sunday, June 12, 2011

Misi memburu spender Ben 10!

Dalam usaha aku memenuhi impian Mak Lagenda untuk melihat seseorang memakai spender Ben 10, aku usahakan juga mencari spender tu. Walaupun aku tau agak sukar untuk mencari spender bercorak Ben 10 untuk lelaki bersaiz dewasa, aku gigihkan diri menjelajah seluruh 'corok' kedai-kedai kat KL ni untuk mendapatkannya.

Dari shopping complex yang besar-besar, Mydin, Hari-hari, Bulan-bulan *eh*, kedai apek kat Sg Besi ni, Uptown, Downtown, pasar malam malah pasar tani aku redah. Banyak yang aku jumpa tapi.....Yang menjadi masalah besar sekarang ni adalah saiz!


Dah la aku ni kena cari spender corak Ben 10, yang pastinya bersaiz besar (yang aku tak tau beliau pakai saiz ape) dan design sesuai untuk lelaki peknen untuk keselesaan dia. Al-maklum la, lelaki peknen kena la pakai spender yang selesa sikit. Betol tak Mak?


Siang malam aku jelajah KL ni. Misi yang agak mustahil tapi aku tak pernah berputus asa. Harap suatu hari nanti akan ku temui spender yang ku cari tu......



Saiz ni tak sesuai buat utk dia. Tak leh nak tutup ape yang sepatutnye di tutup!



p/s:

Agak-agak ade ke spender Ben10 untuk lelaki dewasa? Mana mau carik? Sila bantu......





43 comments

June 12, 2011 at 10:07 PM

wuahaha..spender ben 10?? :D

June 12, 2011 at 10:12 PM

wakaka..spender ben10....kalau dapat bagitau yer?...haha untuk laki peknen...gelak berguling2 ni...

June 12, 2011 at 10:44 PM

byk2 cartoon..ben 10 jugak yg terpilih ek..semoga berjaya okeh! :D

June 12, 2011 at 10:57 PM

wahaha betul2 blogger tegar spender pun boleh buat entri hehee

June 12, 2011 at 11:07 PM

tak pernah jumpa lagi spider ben10 utk dewasa lak...

June 13, 2011 at 12:11 AM

mane ade spenda BEN10 utk dewasa >_<
lol~!!!

June 13, 2011 at 8:07 AM

Mmg tak de yek pana?? Huaaa..kempunan la mak nk tgk curly pki spender ben 10 cenggini!!!

nmpk gayanya, klu susah no nk mencari spenser saiz lelaki peknen tu, kita buat custom made ajelah nak..

eh..tp...sape yg nk amik saiz dia tu yek?? Wakakakaka..

June 13, 2011 at 9:09 AM

spender ben10 yg besar kena jahit sendiri la jawabnya.. :)

June 13, 2011 at 9:22 AM

cik paan mana ada saiz dewasa eh.. adeh.. sabo jer lah

June 13, 2011 at 9:28 AM

ayoo..ader ke saiz beso...huhuu

June 13, 2011 at 9:34 AM

untuk sapo nak ekau cari an ni?
hahahha..kok ado pun bkn nampak dio pakai

June 13, 2011 at 10:01 AM

ko carik boxer dek... melambak. aku ada belikan 1 untuk abem. spongebob kenyit mato. syeksyi.... kahkahkah!!!

June 13, 2011 at 10:07 AM

hahahahahaha lalalalalala
pensan seploh saat!!!
anak akak ada spender tuh..ekekeke
untuk size dewasa mano ado?? babab nak??

June 13, 2011 at 1:32 PM

syrupmasin

yup spender ben 10...penah jumpe tak?

June 13, 2011 at 1:32 PM

Khairil

aik...nk pakai jugak ke? hahaha

June 13, 2011 at 1:33 PM

eikieyn

requested by mak lagenda...nk wat cmne...

June 13, 2011 at 1:34 PM

Puanbee2

kne war-war kn kak...sbb dah penat carik tp tak jumpe gak...

June 13, 2011 at 1:34 PM

Wanzi

yeke...bro penah carik?

June 13, 2011 at 1:34 PM

Gayahspears

yeke takde gayah?

June 13, 2011 at 1:36 PM

lagenda

a'ah mak...dah penat carik xde...kalo spongebob tu ade la...tu pon boxer....

tu la idea mmg nk wat custome made punye kao btl2 takde....

June 13, 2011 at 1:36 PM

Mrs.Yie

kne jahit sendiri? ala....
haa...akak boleh jahitkan tak?hehe

June 13, 2011 at 1:37 PM

Isteri Encek Bard

yeke takde...? adeh! keciwa sudah....

June 13, 2011 at 1:37 PM

CouLeur de Chiqu3

entah la...tgh usaha carik lg ni...

June 13, 2011 at 1:38 PM

apek poyo

utk pengerusi kelab...
tak nampak pon die kne tayang sbb ado potoshut! haha

June 13, 2011 at 1:39 PM

kakngah

mak lagenda nk ben 10...kalo spongebob tu mmg bnyk jumpe kak....

June 13, 2011 at 1:40 PM

risa

kak..kak jangan pengsan kak...sape nk angkat nnt huhu...

tu la...kalo bbg bdk kecik punye nnt takleh nk tutup2....terserlah sane sini pulak hahaha

June 13, 2011 at 2:08 PM

kena tempah la.. beli spender biasa.. gi upah chop atau jahit :)

June 13, 2011 at 3:21 PM

hahaa!!
utk org dewasa xpenah tgk lg..
adesss..
mcm ckp SOP la..
kne jahit, tempahh special! :P

June 13, 2011 at 4:32 PM

hahahaha...
errrr.. spender ben10 saiz dewasa? =.="

June 13, 2011 at 10:25 PM

ha ngatkan ms panadol yg nak pakai penda ben 10 td :P

June 13, 2011 at 10:40 PM

boxer ade kot... klu spender tu xtau la... hahaha

June 14, 2011 at 10:56 AM

adakah aku tau sape yg nak pki spender ben10 tu kahhhhhhhhhhh
caiyok smoga cik pan dpt merealisasikan mencari spender ben10 tu k

June 14, 2011 at 11:16 AM

keje gile ke ni? hahahaa

June 14, 2011 at 4:22 PM

kahkahkah..carik2 jgn idakkkkk..lalalalala

June 14, 2011 at 4:24 PM

pergh! BEN10 pon ada spender! haha

June 14, 2011 at 5:56 PM

ish..x pandai la..akak x de kemahiran menjahit spender..kena ambik kursus dulu..kahkahkah

June 14, 2011 at 6:47 PM

Itu kena tanya En Ben Ashaari.

June 15, 2011 at 12:47 AM

hahaha....saiz dewasa..ade kot....zora penah jumpe kat ten2....:P

June 15, 2011 at 1:51 AM

org dewasa pakai spender ben 10? zzz

June 15, 2011 at 3:18 PM

KAH..KAH..BELI LEBEY..

June 15, 2011 at 3:53 PM

kah kah kah.. konspirasi apakah ini??? kenapa harus BEN 10 ?? Hahahahaaha.. kenapa tidak hello kitty atau superman?? Adoiii.. tgh gelak2 sambil guling2 nih.. lalalaalala

BEN ASHAARI kena hentam dengan bloger

jom baca yg nih plak.. lalalala

June 17, 2011 at 4:37 PM

HAHA . ben10 ? haha . xda kot . :D

June 17, 2011 at 6:40 PM

what the.......

Post a Comment
Twitter Bird Gadget