Monday, July 18, 2011

Jacob's Walk of Life 2011

Semalam seperti yang telah GB2MK rancangkan, kami telah menjayakan diri untuk menyertai acara Jacob's Walk of Health yg berlangsung di Taman Botani, Shah Alam.


Seawal pagi kami dah berada kat sane. Sampai-sampai terus register. Dapat T-Shirt dan wristband. Sesambil nak tunggu acara start kul 8 pagi tu, sempat la layan lite bekpes biskus Jacob's ngan air Anlene yang free tu.


Ni masa tengah tunggu VIP ngan Fafau datang. Malas der nk pegi depan-depan stage. Dok port paling belakang lagi best.



Muka masing-masing tak cukup tido!

Gedik-gedik jap. Nak bergambar pon takde mood sebenarnya sebab ngantok hehe...

Lambat lagi nak start.




Pengkerusi sempat memberi sepatan dua kata sempana acara ini. Nak tunggu VIP datang bg ucapan, lambat lagi pulak hehe.


Time warm up badan sikit. Instructor dari FitnessFirst. Urm tak best pon warm up diorg haha....Tengok, ramai kan. Penuh satu padang!

Nampak tak Bdk Johor nun. Dia terpisah jauh dari kami sebab nak berada di kalangan awek-awek kat starting point tu. Tengok, sekeliling dia aweks ok! Yela ramai awek-awek UiTM Shah Alam time tu. Rambang mata la beliau. Sampaikan terpisah dari kami hahaha...

Ramai tak peserta yang join. Tua muda semua join. Yang baby-baby pon ramai. Memang best!

Happy je Mrs Curly ngn Mama Meow ni.

Muka steady Mr Curly dan Bdk Johor di awal-awal perjalanan.

Eceh! berjaya sampai ke kilometer terakhir. #Semput den mendaki bukit kek situ! Tu yang excited bergambar kat sign board tu. Tapi dah sampai kt line penamat, tak teringat pulak nak amik gambar kat signboard last tu.

Tangan Mama yang mengebas dan membengkak selepas selesai perjalanan. Ape pasal ek?

Rehat-rehat dulu sebelom balik.

Tengok gaya Bdk Johor ngn Mama yang kepenatan. Sepakat betol diorg!

Goodie bag yang kami dapat. Yang register online saja dapat tau.


Pasni tak tau lagi apa acara nak join. Pengkerusi, ape next plan utk kelab? Broga? Kinabalu? Water rafting? Hahahaha


21 comments

July 18, 2011 at 5:20 PM

walaweeyhh..bestt tuuu...ruginya tak joinnn.....jeles!!!!!

huhu..kalo bt water rafting ke, borga ke kinabalu ke aku nak join taw..hehehehehehehahaha

PSST: mungkin tak cukup oksigen masuk tu yg tgn kembang tu..or terlebih mnum air time jalan tu

July 18, 2011 at 6:03 PM

Jeles .. jeless .. sbb KC tak dpt join. hihi.

July 18, 2011 at 6:48 PM

miss lagiiii..!! hadoii... nape cikgu tak diberitahuuu?? haiiisshhh..!!

July 18, 2011 at 7:18 PM

wahhhh cik panadol nampak kurus sket lah.hehhee.

July 18, 2011 at 9:07 PM

mcm best jer?

July 18, 2011 at 9:42 PM

broga! mau ikut!

July 18, 2011 at 9:47 PM

waaaa... da macam perhimpunan bersih da... hehehe :p

July 18, 2011 at 10:18 PM

jari bengkak??
bukan memang bulat2 gitu ke jari nya..??
heheheh

July 18, 2011 at 11:36 PM

wah.. besnye. kat mane ni..??? rugi ta join..

July 18, 2011 at 11:41 PM

baju kuning! polis tak tahan ke?..hehe

July 19, 2011 at 10:17 AM

wahh..memang best la kan dapat "walK" ramai2 haha..tapi mesti penat giler

July 19, 2011 at 11:38 AM

wahhhh lepas berlatri nampaknyer dah kurus...
tahniah jari dah kurus.. hihihihihihih

July 19, 2011 at 2:14 PM

aktif yer GBM neh [tol ke nama kumpulan neh....hahahaha]

yg si dak johor tu kemana poie pon asik bawak bagpack jer, xleh nak berpisah tu nape? (larikkk)

July 19, 2011 at 2:30 PM

mula2 nmpk muka [ucat, letih , xcukup tido... xsemngat je..


lepas lari tu tgk segar bugar.. haha

kagum sgt, cik penadol n the gang selalu buat xtvti games n always together together..

mesra gtuuu..

July 19, 2011 at 3:34 PM

ingat BERSIH tadi
kunin :0

July 19, 2011 at 5:13 PM

alahaiii...bestnyeee..bestnyee...aaa...dekat je..xdapt nk jumpa2 huhuuu

July 19, 2011 at 9:15 PM

smpi tecangkung2 mama meaw dgn si bdk johor tu kepenatan yek??

July 19, 2011 at 10:22 PM

nie kes bahaya nie dpt tahu oleh kerajaan semua kena tangkap nie....hidup bersih....

July 20, 2011 at 10:03 PM

weight berapa kilo dah turun? :p

July 22, 2011 at 3:37 PM

ni kuning bukan "bersih" kan hehe

July 26, 2011 at 11:14 PM

gurau jer tu..... tak suka dgn bersih ker.....nanti syarikat jual sabun tutup kedai..sebab semua dah kotor...hehehehehe

Post a Comment
Twitter Bird Gadget