Thursday, July 14, 2011

Segmen Pilihan Bersama-sama DJ Panadol

Setelah tertangguh beberapa lama untuk penyebaran video terlampau ahli-ahli geng, maka untuk pertama kalinya aku mempersembahkan video terlampau ahli GB2MK untuk tatapan umum. Harap terhibur...


Lagu permintaan Cha, dari kumpulan Payung. Ramalan Ku Benar Belaka? Apa yang laling ramalkan tu? Di sebabkan lagu-lagu zaman rock leleh ni memang makanan azali Bdk Johor, maka dia di minta untuk menyampaikan lagu ni.






Lagu permintaan ManKete, Cinta Kristal. Urm sape nyanyi ek lagu ni? Awie? Rahim Maarop? Aku tak tau...Man tujukan lagu ni untuk Cha. Ehem ade pape ke? Hahaha.... Lagu di sampaikan oleh Mr Curly.






Permintaan seterusnya adalah dari Zureen. Budak suka sushi ni mintak lagu Madu Tiga dan di tujukan kepada Cikgu Wan. Dengan ucapan, "Ku tak mahu di madu!!"






Kalau korang tengok video-video tu sampai habis, korang akan saksikan aksi-aksi terlampau backup dancer.


Ada lagi beberapa video yang sempat aku rakam, tapi tak sempat nak upload. Nanti-nanti aku upload ye.
Maaf di atas kelewatan ini.



p/s:-

Segmen Pilihan Bersama-sama DJ Panadol? Adalah segmen tuju lagu yang akan di nyanyikan oleh ahli GB2MK. Siapa yang nak tuju lagu, boleh contact aku.



22 comments

July 14, 2011 at 8:44 AM

yg rambut curly tu yg tak tahan tu.

July 14, 2011 at 9:06 AM

wahh..berjimba korang yo ?
dpt hadiah tak?

July 14, 2011 at 9:45 AM

wahhhhh retis

July 14, 2011 at 9:49 AM

hahaha...ni yang malam bila tu kan..yang ko jadi dj tu..hehehe

July 14, 2011 at 10:04 AM

adehhhh..!! dok gelak guling2 nihh,.. tak patut langsung tuju lagu madu tiga kat cikgu...

pepe pon thanks utk encik kerinting sbb menyanyikan lagu tuu.. hahahhaha

July 14, 2011 at 10:14 AM

hahahaha... tak tahan nengoknya..

July 14, 2011 at 10:40 AM

panadol mana lagu guaaa!!adeh

July 14, 2011 at 11:04 AM

perghhh..dj dah skung :D

July 14, 2011 at 11:32 AM

aduhh..skt peruut!! skt perut gelak...

xtahan duh tgk muka kurli..

kelaka abis..

budakjojor nyer sore notbad..woooow!

July 14, 2011 at 11:34 AM

alamak..kene tggu pas opis hour bru leh tgk..keji2...hukhukk

July 14, 2011 at 11:38 AM

ahahaha..
siuk2..

July 14, 2011 at 4:29 PM

wah!!boleh mintak lagu rupanya..:p

July 14, 2011 at 6:15 PM

laling!!! tak blah tul deme ni..backup dancer terbaik...hahahahha
mekasih tunaikan hasrat ai..hahaha

July 14, 2011 at 9:22 PM

Kasik lagu dandut la 1..kelako gila tgk si curly nyanti tu

July 14, 2011 at 11:05 PM

hahahahahah x tahan nak tergolak yo ha.....

July 14, 2011 at 11:59 PM

hahahaha .. lawak gilo ..
mst happening gile ni ^^

July 15, 2011 at 4:28 PM

hahahahaha..sumpah lawak vid neh..vid last tu pun tak tahan tu.kepala lentok2 je mr curly tu.haha

Entry panas: Sam dan Lisa Surihani sudah berkahwin ke?

July 15, 2011 at 5:17 PM

waaaaa .. gelak guling2 kat sini.

July 15, 2011 at 9:12 PM

xle blah video.
gelak terguling guling kay!

July 16, 2011 at 9:43 AM

hahahaha!!!
aku nk rqst lagu raya sesiap boleh tak??

July 16, 2011 at 5:58 PM

hahaha...lawak tol la curly..

July 17, 2011 at 10:25 PM

hahahahaha..klakar la korang..bleh tuju lagi tak? nak lagu dangdut please! :D amek yg duet punye dangdut pon ok gak..bleh laaa bleh laaaa~ please!~ :D

Post a Comment
Twitter Bird Gadget