Friday, August 19, 2011

Buka puasa di Legend Hotel pulak la...

Bulan puasa ni, company aku telah bermurah hati nak buat majlis berbuka puasa di Hotel Legend, Kuala Lumpur. Wah makan buffet akak tau. Sebenarnya aku tak suka sangat nak makan buffet ni. Al-maklum la, bukan boleh masuk bnyk sangat pewot ni. Tapi dek company dah support, laju je la aku join kan.

Rate Buffet Ramadhan Legend Hotel ni adalah RM 85++. Mahal tu bagi aku. Kalau pegi pasar ramadhan tu, RM10 pon dah boleh beli memacam. Siap leh beli sampai untuk sahur pulak tu. So, demi memastikan aku dapat makan banyak kt hotel tu, aku telah pastikan aku tak makan apa pun time sahur tu. Hahaha kasi lapar separuh nak pengsan petang tu.


Muka happy dapat makan pree...


Selalu company aku ajak bebudak opis je. Kali ni utk pertama kali, dia ajak jugak client-client penting berbuka sekali (nak bodek la tu). Huh sampai 4 meja dia booked. Lantak la bos. Asalkan gaji aku kau bayar....


Tengok! Penuh meja ngan makanan. Ni baru first round ni. Malam tu je kami makan 4 round! Gile la memasing makan hahahaa.....

Pilihan makanan kat sana memang banyak. Tapi oleh sebab aku bukan seorang penggemar makanan yang 'complicated' ni, so aku layan nasi bariyani je la sikit as main dish aku. Pastu melantak yang lenlain.


Makanan kat sane memang mabeles la. Nak-nak lagi bab dessert dia. Benda lain aku tak layan sangat, tapi aku bnyk layan kuih dan kek dia je. Semua jenis aku rembat. Memang best la.


Ni le bebudak technician yang selalu je buli aku. Dah aku sorang je pompuan kat company tu. Lagi la diorg nak buli. Sabar je la.

Mekasih bos. Hope pasni kasi bonus pulak ye kat kami....



16 comments

August 19, 2011 at 12:10 PM

wahhh..best tu..aku suka je kalo kena pegi mkn buffet kat otel ni..kahkahkah..ti make sure kena pegi free la..tak kose nak bayar memahal tu kan..kahkahkahkah

ptg ni ado lagi kat club house kek kajang nu..aihh..ponuh la poghut dennn

August 19, 2011 at 12:33 PM

syoknyer dier bukak posee kat hotel..=)

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

sekadar hiburan
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/sekadar-hiburan.html

August 19, 2011 at 12:34 PM

wah..mkn kat lagend tuh! Apsal x hajak sekali mak lagend ni mkn berbuka sekali?

Opss..lupa! Mak tak kija 1 opis ngan cik pana! hikshikshiks.

August 19, 2011 at 1:37 PM

wah berbuka sakan ek..hehe

aku pun memang selalu cari kek n dessert..tu la favourite aku...hehehe

August 19, 2011 at 2:05 PM

wahhh banyak nye uols makang, siap ado 4 round ye, tp kalau lelaki depa mmg makan banyak kan ghihihihihi

August 19, 2011 at 2:14 PM

syok kan ? mknan byk sgt.. smpi tak tau nak mkn apa kalo buffet ni..

August 19, 2011 at 4:23 PM

bestkn dpt bbuke rmai2.. opis i plk rmai pmpuan.. kitorg yg buli llaki.. hehe..

August 19, 2011 at 7:19 PM

sponsor mmg laju leee....kihkihh,...klo kck pon xdenye nk makan berat2...dessert je yg dituju..huhuu


*opis aku xdenye nk buat gini...aci potong kuku la..hikhikk

August 19, 2011 at 10:24 PM

wahh..best tu..bukak puasa kat hotel..

August 22, 2011 at 4:28 PM

huyo pi makan pree jek??

kalo sy la, rela beli pasar malam... unless kalo ade orang saport, hahaah

August 22, 2011 at 4:43 PM

waah..syoknnye berbuka kat hotell hahaha..banyak betul makanan kt atas meja tu ye.

August 22, 2011 at 5:04 PM

Waduhhhh, Bestt.....


Mmg la kena buli kalau dh gitu ghoman eh, sesatunya munger...... :)

August 23, 2011 at 11:24 AM

x merasa lah sis nk mkn kt otel
bajet 1 sekepala pun mau RM70++ kt sini
xdelah nak merasa berbuka ngan company ke org banjer ke..non ado
tu yg msk aje kt umah lg jimat

psssstt..ayunya dia hehehe

August 24, 2011 at 9:38 AM

makan free memang best...

August 24, 2011 at 10:58 AM

banyak nye makanan...bestttt..
;D

August 27, 2011 at 8:35 PM

Salam
Buat CP yang diingati,disukai dan dihormati;
Bersama Ramadan yang kian mengecil ruangnya...bersama kesedihan atas pemergian Ramadan yang tak pasti akan ku sapa di tahun2 mendatang...aku ingin mengucapkan selamat menghabiskan Ramadan dengan jayanya dan selamat melangkah ke Syawal yang mulia.Maaf jua aku pohon andai ada salah kata,terkasar bahasa,tersinggung hati mu sepanjang kita berhubung di alam maya...apa yang berlaku pastinya aku tidak sengaja!Selamat Hari Raya AidilFitri...maaf zahir Batin..agar raya ini adalah raya semeriah yang kau mahu...Wassalam...:D))

Post a Comment
Twitter Bird Gadget