Monday, August 15, 2011

Majlis Berbuka Puasa Geng Bisik-Bisik

Setelah beberapa lama AJK Geng Bisik-bisik Mak Lagenda telah merancang untuk mengadakan majlis berbuka puasa dengan ahli-ahli geng dan blogger-blogger lain. Akhirnya pada 13 Ogos lepas, berlangsung yang majlis yang sederhana dan sempoi ni.

Bertempat di Restoran Johnny's, beberapa orang blogger berjaya hadirkan diri dengan jayanya. Ni antara muka-muka yang hadir.



Mak Lagenda harus ada. Kepala geng ni!


Bersama bala tenteranya......


Kecik Xiolin yang aku import dari KL!


Orang kuat Mak ni, ReramaUngu hehe....


Budak momok ni wajib ade hahaha!!


Kojie, teman comolot Mak ni.


Ni pun hanak hikan Mak, Rizal.


Dan jugak si Stella dan keluarga.


Kami layan Ala Carte dan stimboat masa tu. Huh banyak sungguh makan. Pueh hati la makan...





Bergambar pulak dengan makanan yang penuh kat meja tu. Tengah sabar tunggu berbuka ni.


Dah kenyang semua, ade pulak yang menggatal plan nak p main boling. Ikutkan je la kan. Lagi pun bukan selalu dapat kumpul macam ni. Dari JJ Seremban 2, kami beralih tempat pulak ke Seremban Parade semata-mata nak main boling. Time kat sini pulak la bateri kamera aku kong. Aku lupa nak charge sebenarnya hehe
....


Sampai-sampai kat sana, tengok-tengok ada pulak Bro YB KarimMJ. Lama betol tak dengar cerita dia. Mekasih sudi singgah jengok kami walaupun kejap. Lagi best kalo YB dapat join sekali time buka puasa tadi. Nasib sempat gak snap sekeping gambar bersama-sama. Moga cepat sembuh YB.


Time kat sini, main 2 set. Memang lama la nak tunggu turn. Time ni la memacam aksi dapat tengok. Tapi tak dapat la pulak nak rakam dek kamera takde bateri ni. Kamera canggih-canggih tapi takdo bateri. Apa daaa......


Kecik macam la larat sangat nk angkat bola tu. Kalau nak tau, ada sekali tu bola tu terlepas dari tangan dia n terbaling kat member lane sebelah tau! Nasib takde yang cedera....


Nisemua ada la beberapa gambar dari kamera cikai aku yang di pegang oleh Misya, anak dara Mak. Entah apa-ape je gambar yang dia snap. Ok la tu, ada gak sikit-sikit gambar time boling tu.


Menggedik ngan Stella pulak.


Misya nak manja-manja ngan Uncle Rizal!!

Teruk gak aku kena melayan ngan dak Misya malam tu. Tau la nama nak dekat sama. Sabor je la. Aku pon naik pelik sebab aku bukan nye tau layan bebudak ni. Tapi sejak dua menjak ni, ramai betol bebudak dok mengusha-usha aku. Penat tau ai kena buli ngan budak-budak ni!


Entah bila la si Misya amik gambar ni. Aku belak-belak dah ade je dalam kamera tu. Layan je la...


Menggedik lagi! Hasil snap anak dara Mak....


Sebelom balik, sempat la snap lagi sekeping dua gambar. Memang best aritu, cuma tak dapat nak berjimba lelama. Hari dah lewat.....Harap-harap lepas ni, Geng Bisik-bisik ada buat xtvt lagi ye. Jangan lupo ajak den!





18 comments

August 15, 2011 at 4:09 PM

sugguh jeles...huwaaaaaaaaaaa

August 15, 2011 at 4:14 PM

uit. gathering ngan geng blogger?

August 15, 2011 at 4:14 PM

mesti byk cite duk pot-pet kan.. :)

August 15, 2011 at 4:15 PM

Hi pana..im so hapi that nite. Wlupun tak ramai yg leh join sptmana 1st gathering aritu, but sgt2 menyeronokkan..thanks sgg sudi gak hadirkan diri plus import si kecik yg sgt kecik tu hah..ekekeke

August 15, 2011 at 4:23 PM

bestnya dia..:)

August 15, 2011 at 6:37 PM

sgt happy mlm tu..terbaek........hope raya nie dpt mgedik lg ngan cik pana

August 15, 2011 at 10:13 PM

woot..woot..meriah nih :)

August 15, 2011 at 10:56 PM

wah..meriah nih..siap gi men boling lg..seb baik dh makan time tu ek..:-p

August 16, 2011 at 9:59 AM

waaaaaaaaaaaa besnyer

August 16, 2011 at 10:25 AM

seronok ek...

August 16, 2011 at 10:45 AM

wahhhhh sgt sronok...jgn lupa ajak mama giler glamor plak next time yeahhh

August 16, 2011 at 10:47 AM

hoyeaah..sonok22222....rasa cam taknak balik pun ada taw..ngahahahahaha

papeppun, thanks korang sbb datang,.next time wajib jimba sesame lagi ehh

August 16, 2011 at 11:43 AM

WAAAAAAAAAAAAAAAAAA jelos i tauuuuuu

August 17, 2011 at 9:31 AM

syoknyer panadol..sib baik akak kat sg buloh..hehehe

August 17, 2011 at 9:43 AM

bila lah nak jimba2 ngan uolz
dah la jauh..huhuhu
lama x main boling...
yg best tu..the food alahaii best npk

August 17, 2011 at 2:17 PM

salam...wah CP dah nampak makin jelita dan kurus....nice2..keep it up:)

August 17, 2011 at 3:09 PM

baru nak puji penadol, assoy dh masuk jln.. he..

look cute! hoho ..

mesti seronok habis ni! tgk rerama sengih smp tinga ;P

August 19, 2011 at 12:30 PM

wahhhh.... seronok ye makan reramai gitu :)

Post a Comment
Twitter Bird Gadget