Thursday, September 29, 2011

Happy Birthday Mrs Curly!!

Bebaru ni ahli GB2MK sempat menyambut birthday Mrs Curly yang ke.....? Urm agak-agak berapa ek....Korang teka la sendirik! Atas penajaan pihak penganjur, sambutan di adakan di Redbox, The Gardens. Diorang ni mane lagi tempat yang diorg suke pegi kalo tak kat karok. Layan aje la. Anyway, terima kasih Mama Meow.

Ni la kek birthday untuk Mrs Curly yang telah di order oleh Mr Curly sendiri, Mango Delight. Ni adalah kek dari Cep SC kesayangan ramai. Kami dah jatuh cinta dengan rasa nye waktu pertama kali berkenalan masa Hari Mengetes dulu.



Kenapa sebatang lilin? Ok sebenarnya sebatang lilin korang darabkan dengan 30 dan di tambah 90 bahagi 4 tolak satu. Haaaa itu la jumlah sebenar lilin yang seharusnya di cacak kt kek tu.


Birhtday girl dengan keknya.


Pihak penaja telah memilih untuk layan buffet kat sana. Banyak pilihan makanan kat sane. Ok la not bad juga makanan dia. Banyak seafood. Seafood lover, boleh la layan buffet kat sana ye.


Peberet birthday girl adalah sushi. Banyak dia makan sushi aritu. Aku tak leh layan sushi ni. Bukan selera aku huhu~


Aku layan ni je. JE? Ok aku tipu. Ni baru first round. Berapa round lepas tu biar aku dan mereka je yang tau......


Mr Curly ngan Bdk Johor ni baru minum Ais Lemon Tea pon dah mabuk-mabuk. Tak biasa la tu hahaha~


Aku pon tak lepaskan peluang bermabuk-mabukan malam tu haha. Kami meneruskan xtvt enjoy berjimba-jimba sampai tak ingat nk balik. Penat siyes dok tengok diorg ni melalak.


Anyway, Happy Birthday Mrs Curly.
Moga panjang umur murah rezeki.




p/s:-

Lama tak makan speggeti Mrs Curly. BTS Corner asyik tutup jek! Takkan kena hantar petisyen untuk meminta BTS Corner bukak kembali kot....




20 comments

September 29, 2011 at 11:13 AM

minum teh pon mabuk.hehehee.hepy belated buffdayyy mrs curly.hehehe

September 29, 2011 at 11:15 AM

happy bezday mrs curly....muahhhhh

September 29, 2011 at 11:18 AM

wahh..berjimba xajak..hihi
HB mrs curly.. ;)

September 29, 2011 at 11:20 AM

Ahahaha..tak menahan. Minum tu pun leh nmpk bintang2 ye

Hepi belated bezday to lily.

September 29, 2011 at 11:28 AM

wahhhh..sakan..
happy besday

September 29, 2011 at 11:37 AM

jeles .. sbb KC tak da kat situ. Kalo tdk, buleh i bwk hadiah beso. hihi.

September 29, 2011 at 11:39 AM

awat x ajak ceq...
boleh cek bawak baby ceq :)

September 29, 2011 at 11:45 AM

Happy bornday Puan curly..

September 29, 2011 at 12:20 PM

eh eh eh epy bsday mr.curly

bile buatnye tu erk?? hehehe

September 29, 2011 at 12:35 PM

wahhh sakan korg ehhhh...
ayoo..minum ice lemon t pon boleh mabuk ka..layan betol..hahahah

happy bthday to mrs curly ..k.lily !!

aku xmenanhn tgk mango delight tu wehhhh....

September 29, 2011 at 1:54 PM

wahhhhhh...sonoknye celeb2 besday, xajak wa skali pn..laaa laling wa pnye besday ropenyeee..hikhik

September 29, 2011 at 4:07 PM

happy besday bro curly....

September 29, 2011 at 7:50 PM

HAPPY BESDAY Mrs curly .... syok nye korg kerok, weols pun dh lama x kerok.. kalau pi sure berebut mic dgn akil ...

huhuhu MANGGO DELIGHT ...aduyaiiiiiii, terbyg2 kesedapan nye..

September 29, 2011 at 10:30 PM

hepi besday mr curly! jangan kasi mabuk lebih2 ya..hahaha

September 30, 2011 at 1:14 AM

mr curly.. lu jangan perasan besday lu pulak. lu punye besday lagi 3 kali krismas kan!!
hahaha

September 30, 2011 at 10:39 AM

Apsal muka besday gurl tu masyam je? Ehehehe

Eppy besday buat mrs curly, Moga pjg umo murah rezki n sihat sokmo..... :)

September 30, 2011 at 11:13 AM

selamat hari lahir..hehhee

September 30, 2011 at 1:16 PM

hepi belated bzday gak.. tapi muka bzday girl macam x hepi je.. napa... fenin laa

September 30, 2011 at 4:57 PM

sedapnya.....xpernah makan! huhuhu

September 30, 2011 at 6:41 PM

hepi belated birthday ya! :)

Post a Comment
Twitter Bird Gadget