Friday, November 4, 2011

Seksualiti Merdeka 2011

Dalam sibuk-sibuk kita nak menyambut Hari Raya Aidiladha ni, kecoh pulak pasal event ni yang diorang sebut "Seksualiti Merdeka 2011". Acara yang bertemakan “Queer Without Fear” ni berlangsung pada 1 Nov 2011 hingga 13 Nov 2011 di The Annaxe Gallery.



Acara yang kononnya berteraskan perjuangan “Human Right”, menuntut hak dan kebebasan golongan Lesbian, Gay, Biseksual dan Transeksual [LGBT] untuk mengamalkan gaya hidup pilihan mereka secara sah dan terbuka. Kiranya diorang nak memperjuangkan hak dan kebebasan daya hidup diorg ni kt Malaysia ni la tu. Kononnye Malaysia ni negara demokrasi, ada kebebasan la gitu. Tu pasal la diorang ni selamba badak je pomot event tak berpaedah ni secara berleluasa.



Hish aku dengarnye pon rasa macam nak sula-sula je penganjur acara bodoh ni. Sape si Ambi Gaga tu lagi? Huh tak abis-abis dia ni wat hal. Dari satu ke satu hal dia nak buat. Ke dia ni pon salah sorang daripada orang yang mengamalkan cara hidup songsang ni? Aku musykil....



[Gambar perhiasan]
Aktiviti tidak bermoral seperti ini perlu di galakkan elakkan. Di mana saja ia boleh bermula. Mungkin dalam fitting room, atau bawah tangga pon boleh jadi.



Event ni akan berlangsung selama lebih seminggu. Wah bertan-tan dosa la diorg ni buat nanti. Ok benda ni tak patot berlaku. Pada korang-korang tu, jangan la gatai-gatai p support event ni ye. Walaupon ada yang kata tujuan sebenarnye acara ni bukan macam apa yang media war-warkan. Tapi kalau dah si Gaga tu punya kepala, memang tak penah lurus la tujuannya tu.



[Gambar perhiasan]
Pengamal hubungan terlarang seperti ni patot di kenakan tindakan tatatertib serta merta.



Jadi pesanan pihak pembangkang, jangan lah kita mengamalkan kesongsangan ni kerana dikuatiri akan menghasilkan anak-anak yang songsang jugak. Lebih parah, anda mungkin tidak dapat menghasilkan anak sama sekali!!




p/s:-
Benarkah gambar-gambar perhiasan di atas tiada kena mengena dengan aktiviti songsang? Kita akan rungkaikan permasalahan ini....




23 comments

November 4, 2011 at 1:33 PM

weh!!! Kek mano 2 olang songsang ni tgh buat projek tu hah??

Wakakakak...

November 4, 2011 at 1:47 PM

hahaha!!
aku cam mamat perhiasan ittew!!

November 4, 2011 at 3:01 PM

ahhaha..seswai betol model2 diatas tuh..hahahha

November 4, 2011 at 3:59 PM

menambahkan dosa..menambahkan panas bumi Malaysia ini..Bawak bala jer semua tu..

November 4, 2011 at 4:21 PM

patut buang negeri je ambiga tuh.. xlayak duk sini..
betul2 akhir zaman dah ni.. :'(

November 4, 2011 at 5:27 PM

ntahlah susah nak cakap tapi Ambiga ni memang suka mencabar perlembagaan

November 4, 2011 at 8:39 PM

emo betul bab ni hish !@

November 4, 2011 at 8:54 PM

sula je miss.. lady pun geram..

November 5, 2011 at 2:02 PM

hope you registered for this year's World Walking Day :)

November 7, 2011 at 10:00 PM

ini pun nak dibuat perhimpunan....ishhhh bala turun kat malaysia baru tahu...

November 8, 2011 at 7:29 PM

Aku baca entri cam buat promotionlah hahahahahahah

November 9, 2011 at 4:45 PM

adoi.. pe kes nak buat semua ni? rosak2! hmmmm

November 9, 2011 at 10:06 PM

skrg ni mcm-mcm org buat nak tarik perhatian kan..erhmmm gambar yang tutup mata tu cam kenal ajer budak lelaki tu..rasanya dah pernah jumpa pun

November 10, 2011 at 10:20 AM

wakakakakk model2 terbaikk ..


** haku pung naik ijau bile tau psl event tu .. rs nak doa je bior tsunami kene kt diorg tu , padan muko

November 10, 2011 at 11:20 AM

abg rambut kenteng jadi model ek..

November 10, 2011 at 2:11 PM

ayooooo mcm kenal je itu orang

November 10, 2011 at 3:44 PM

erm......sabor ajerla ngan dia org nie.....xdernya merdeka dengan anjur menda camni....

November 10, 2011 at 4:49 PM

tembak kasi mati je ambiga tu hampeh

November 10, 2011 at 10:32 PM

org islam ke tu? haihhhh... apa lah nk jadi

November 11, 2011 at 11:06 AM

manusia di akhir zaman.. hmm sedih.. sedih...

November 11, 2011 at 2:08 PM

malaysia baru. malaysia millenium. mcm2.

November 11, 2011 at 10:24 PM

saya tak setuju 1000% tentang penganjuran cam ni... boleh merosakkan akhlak rakyat kita... jangan sesekali mebawa masuk anasir luar dgn tujuan untuk merosakkan akidah..... renung2kanlah

November 16, 2011 at 3:15 PM

tak tau yang mana satu yang nak jadi pompuan..sape nak jadi jantan.hahaha

Post a Comment
Twitter Bird Gadget