Friday, April 6, 2012

Ehem ehem....


Cak!!

Lama kan aku tak hapdate belog. Dekat 3 bulan dah! Hahahaha....Maaf la ye...Ade jugak la yang carik aku.
*Hahaha bajet #retis sungguh laaa... Adoi, aku ade je ni haaa....Tapi mana aku pegi selama ni?

Ada yang cakap aku menghilang sebab kawen la... Sebab frust la... Sebab lupa password blog la... Hahaha memacam la korang ni. Aku ingatkan kehilangan aku tu takda orang yang perasan. Ingatkan rancangan untuk mengundurkan diri secara perlahan-lahan ni takkan di sedari orang lain.

Selama aku senyap ni, aku membawa diri sebenarnya. Sebab ada orang sisihkan aku.

Aku kecik hati.
*Urm ok yang ni aku bohong :)

Tak la...Aku 'seret beg' sebab ada orang yang tak senang hati aku berblog ni, tanpa sebab. Hurm~~~


Sebenarnya sampai satu tahap, keinginan nak berblogging tu takda. Dengan kesibukkan diri dengan hal-hal hakiki, blog terpaksa aku lupakan. Nama pun blog personal, suka hati aku la apa aku nak taip, suka hati aku la nak update ke tak kan. Aku punya blog ni bukan blog informatif, bukan blog berita terkini, bukan blog copy paste 'sokkaba' yang kena update tiap-tiap hari.


Pada korang-korang yang masih sudi jengah blog aku ni, terima kasih aku ucapkan bebanyak. Maaf kalau aku tak balas jejak korang kat shoutbox korang tu. Tapi bukan bermakna tak balas jejak korang tu. Aku macam biasa, masih ada jengah blog korang tu. Tapi sekadar membaca tanpa meninggalkan jejak. Lebih suka jadi silent reader je sekarang ni. Seronok gak buat camtu hehe....

Sampai sekarang pun keinginan untuk berblog, berblogwalking bagai sume tu belom timbul lagi. Zaman berblog berblogwalking aku dah lepas kot. Hahahaha tua dah diri ni rasanya.

Mungkin sekarang ni ada yang sudah tak kenal aku. Takpa aku tak ambik hati pon. Aku pasrah.... Eceh!

Mohon doa korang supaya hati aku masih setia untuk kekalkan hubungan aku dengan blog ni. Semoga jodoh aku dengan blog ni masih kuat.


p/s:-
Godek-godek blog punye pasal, habis semua template aku jahaman...Nasib la...Malas aku nak godek lagi...Tak tido pulak aku nanti...Lantak la gune ni buat sementara ni.... -_-"





Muka budak momok yang tengah kecik ati. #sentap!
Serius aku tengah kecik ati time ni.....

Blog boleh korang adopt...tp aku korang tak leh nak angkat-angkat ye...patah pinggang sensorang nanti!

Dah dah...tutup balik! Nanti aku makin sentap pulak...





17 comments

April 6, 2012 at 7:40 AM

aiyoooo!!
lama benor tak singgah kat cik panadol.sihatkah?? :)
header pun dah mantoppp:)
pinjam myvi:)

April 6, 2012 at 9:07 AM

welcome back ...

tu ler, dh bersawang blog, kalau org banak dh abis pantang dh tau ...

hrp2 ko sihat ye

April 6, 2012 at 9:30 AM

yuhuuu!!!
jgn kecik ati kak..
nak seret beg blk kampung xpe..jgn lupe ajak ek..hihi

April 6, 2012 at 9:39 AM

Wakakakaka..



*tue ja komen yg mampu aku taip.

April 6, 2012 at 11:01 AM

alahaiii... rindu akak kat cik pana nie... sesekali update la dear :P

April 6, 2012 at 11:39 AM

Dik..blog merah dan jd blog HITAM plak dik!! Hahahaha..

April 6, 2012 at 8:25 PM

Huhu...betul3..kadang2 x de feel nk berblog :-)

April 7, 2012 at 1:25 AM

amin...semoga blog dan tuan blog sentiasa melekat...hehe

April 7, 2012 at 3:53 PM

Besarnya cermin Mata. Dekat mana bikin ni .. ;p

April 9, 2012 at 12:12 PM

@laskar pelangi

hahaha kalo singgah pon xde org kt blog ni... :)

April 9, 2012 at 12:13 PM

@fazilzura

hahaha ala ni kira dlm tempoh berpantang la aritu...dh abis pantang ni sibuk jaga 'anak' pulak...

April 9, 2012 at 12:13 PM

@GematriA™

erk!!!

waaaaaah mencik tau.... :(

April 9, 2012 at 12:14 PM

@Melati Qistyna's Mummy

hehe tak sempat la kak abby...

April 9, 2012 at 12:15 PM

@Mak lagenda

hahaha template lama dah jahaman mak....gatai tangan godek2 aritu...

April 10, 2012 at 1:37 PM

jgnlah cpt give up panadol...

anyway..cantik gak blog camni..comel :)

April 16, 2012 at 10:50 PM

oooo pergi kawen rupanya patut x der.,.. huhuhu (joking)

tugas hakiki adalah lebih penting :) mood berblog boleh dicari.. hehehe

April 20, 2012 at 8:04 PM

salam cik panadol :0


standard arr tu dalam blogging. sekejap ada mood, sekejap rasa malas nak apdet walhal blog tu kengkadang jenguk juga setiap hari hehee..


Fik pon pernah lalui semua tu, kadang-kadang rasa cam hangat-hangat taik ayam jer. tapi percayalah.. benda yang kalau kita tinggal lama akan dikenang jua akhirnya.


*moga lepas ni cik panadol lebih rajin lagi untuk mengapdet blog :)

Post a Comment
Twitter Bird Gadget